about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک سناتور آمریکایی خواستار همکاری فوری با کشورهای اروپایی در زمینه امنیت سایبری شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مارک وارنر سناتور آمریکایی ضمن درخواست از کشورهای اروپایی برای همکاری در حوزه امنیت سایبری، مدعی شد عدم همکاری در این زمینه می‌تواند فاجعه‌بار باشد.

این سناتور آمریکایی به‌تازگی مدعی شده اگر اتحادیه اروپا و ایالات‌متحده برای ایجاد استانداردهای مشترک امنیت سایبری در پی حمله سایبری گسترده‌ای که شرکت نرم‌افزاری سولارویندز را هدف قرارداد، با یکدیگر همکاری نکنند، این عدم همکاری عواقب فاجعه باری در پی خواهد داشت.

وی در اظهاراتی مدعی شد:

من به‌شدت بر این باورم که نداشتن انواع سیاست‌های مشترک در حوزه امنیت سایبری یا حتی نداشتن هنجارهای سایبری مشترک می‌تواند به‌طور بالقوه ویرانگر باشد. به نظر نمی‌رسد حمله سولارویندز آن‌قدری که در آمریکا موردتوجه قرار گرفت در اروپا هم موردتوجه قرارگرفته باشد؛ گرچه سرورهای داخلی آلمان و انگلستان و برخی کشورهای اروپایی در این حمله دچار آسیب شدند.

او از مارگرث وستِیجر (Margrethe Vestager) معاون اجرایی کمیسیون اروپا در حوزه دیجیتال درخواست همکاری بیشتر کرد و مدعی شد اروپا و آمریکا باید در مورد دشمنان ردیف اول خود مانند روسیه و چین اطلاعات بیشتری به اشتراک بگذارند.

وارنر همچنین بر اهمیت یک رویکرد مشترک در حوزه هنجارهای سایبری تأکید کرد تا تعریفی برای جاسوسی قابل‌قبول و حملات سایبری ارائه شود.

وستِیجر نیز در اظهاراتی گفت امنیت سایبری باید در تمام گفت‌وگوهای حوزه فناوری مدنظر قرار گیرد.

ژوزپ بورل (Josep Borrell) مسئول امور خارجه اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفته بود این اتحادیه برای جلوگیری از فعالیت‌های مخرب سایبری به تحقیقات خود ادامه می‌دهد.

وارنر هم ضمن انتقاد از موضع اروپا در قبال چین، عدم موفقیت این اتحادیه برای بد ندانستن اقدامات شرکت‌های فناوری چینی را محکوم کرده و در سؤالی از وستِیجر پرسیده بود، تحقیقات اتحادیه اروپا در خصوص شرکت‌های علی‌بابا و بایدو کجاست؟

مارگرث وستِیجر هم ضمن رد این ادعا در پاسخ گفته بود:

رویکردهای اروپا و آمریکا متفاوت و اغلب مکمل یکدیگر هستند. ما نباید تحقیقات یکدیگر را دوباره انجام دهیم زیرا بازارهایمان متفاوت هستند؛ درنتیجه چهارچوب‌های قانونی‌مان هم متفاوت خواهند بود.

تمام این صحبت‌ها و تلاش‌ها پس‌ازآن رخ می‌دهد که آمریکا بارها درخواست روسیه مبنی بر همکاری در حوزه امنیت سایبری را بی‌جواب گذاشته و به نظر می‌رسد با دعوت از کشورهای اروپایی برای همکاری در حوزه امنیت سایبری قصد دارد خود را هم قربانی و هم پیشگام و منجی این حوزه معرفی کرده و با به دام انداختن دیگر کشورها خوی سلطه‌جویانه خود را در حوزه امنیت سایبری نیز اعمال کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.