about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

دولت آمریکا در حال تدوین یک دکترین جدید سایبری است که در آن حملات سایبری، با اقداماتی فراتر از حملات تلافی‌جویانه صرف پاسخ داده خواهند شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقام‌های دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده‌اند حملات سایبری به این کشور با اقداماتی فراتر از حملات تلافی‌جویانه در زمینه سایبری پاسخ داده خواهد شد.

مقام‌های آمریکایی می‌گویند در دکترین سایبری جدیدی که دولت ترامپ در حال تدوین آن است کشورها یا گروه‌هایی که با هر انگیزه‌ای اعم از مداخله در انتخابات یا دسترسی به اطلاعات کارمندان فدرال، رایانه‌های آمریکا را هدف حملات سایبری قرار دهند، با تبعات «واقعی و این‌جهانی» رو به رو خواهند شد.

وبگاه صدای آمریکا به نقل از «تام باسرت»، مشاور امنیت داخلی رئیس‌جمهور آمریکا نوشته است:

فکر می‌کنم کاری که ما از حیث بازدارندگی انجام خواهیم داد، در نهایت رسیدن به نقطه‌ای است که در آن از عناصر قدرت ملی‌مان در خارج از عرصه سایبری برای تنبیه رفتارهای بد استفاده شود.

وی اضافه کرد:

شواهد اندکی در تأیید این وجود دارند که تهاجم سایبری بتواند اثری بازدارنده روی یک دشمن سایبری اعمال کند. در واقع، چنین اقدامی آنها را ترغیب خواهد کرد که زودتر بجنبند و به هکرهای بهتری تبدیل شده و دفاع‌های بهتری تدارک ببینند.

وبگاه صدای آمریکا نوشت به همین دلیل است که دولت آمریکا اعتقادی به اینکه پاسخ‌های سایبری بتواند تأثیر چندانی برای تغییر رفتار مهاجمان سایبری بگذارد، ندارد.

«جاشوا ساکول»، از مقام‌های اف‌بی‌آی از ایران، روسیه و چین به عنوان کنشگران سطح دولتی که تهدید سایبری علیه آمریکا به شمار می‌روند نام برده است.

مقام‌های اطلاعاتی آمریکا پیشتر هشدار داده‌اند که شبکه‌های اطلاع‌رسانی و ارتباطی در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیر هستند و انتظار می‌رود این روال تا سال‌ها ادامه داشته باشد.

«دیوید گلاو»، معاون وزیر امنیت داخلی آمریکا در امور اطلاعاتی می‌گوید: «تهدیدهای سایبری علیه کشور افزایش محسوسی داشته‌اند.»

دولت ترامپ مدعی شده در حال انجام اقداماتی برای رفع این آسیب‌پذیری است.

ترامپ ماه گذشته مجوز تشکیل یک واحد فرماندهی مستقل سایبری با هدف ارتقاء عملیات سایبری آمریکا علیه طیف گسترده‌ای از گروه‌های اصطلاحاً متخاصم را صادر کرد.

واحد فرماندهی سایبری آمریکا تا کنون بخشی از آژانس امنیت ملی این کشور بوده؛ مأموریت اصلی آژانس امنیت ملی آمریکا گردآوری داده‌های تلفنی، اینترنتی و سایر انواع اطلاعات از سراسر جهان است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/07/16 - 12:20- اروپا

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایتالیایی در زمینه احداث ۱۳ مرکز داده

شرکت‌های ایتالیایی قصد دارند بیش از یک میلیارد یورو در زمینه احداث ۱۳ مرکز داده در ایتالیا سرمایه‌گذاری کنند.

هدف‌گذاری
1405/07/16 - 12:14- سایرفناوری ها

هدف‌گذاری هند برای دستیابی به یک میلیارد کاربر 5G تا سال ۲۰۳۰

وزیر ارتباطات هند اعلام کرد که این کشور قصد دارد کاربران 5G را تا سال ۲۰۳۰ از 550 میلیون نفر به یک میلیارد کاربر برساند.

درخشش
1405/07/16 - 11:57- آسیا

درخشش متخصصان سایبری آذربایجان در آوردگاه تاشکند

متخصصان امنیت سایبری آذربایجان در اجلاس امنیت سایبری اوراسیای مرکزی در تاشکند موفق ظاهر شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.