about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

معاون دبیر شورای امنیت روسیه از توقف یک‌جانبه همکاری آمریکا در حوزه امنیت اطلاعات خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون دبیر شورای امنیت روسیه آلیِک خراموف اعلام کرد آمریکا به‌صورت یک‌جانبه تعامل با روسیه را متوقف کرده و از بحث و بررسی پیرامون مسائل امنیت اطلاعات امتناع کرده است. 

خراموف در دیدار با سفرای کشورهای خارجی در مسکو اعلام کرد: 

کاخ سفید به‌طور یک‌جانبه تعامل با کرملین را متوقف کرد و از ادامه بحث و بررسی پیرامون مسائل امنیت اطلاعات خودداری کرد. تکرار می‌کنم، ایالات‌متحده آمریکا یک‌بار دیگر نشان داد که نباید به آن‌ها اعتماد کرد. این نه‌تنها در ایجاد روابط دوجانبه، بلکه در رابطه با کار در بسترهای بین‌المللی نیز صدق می‌کند.

بنا به اظهارات خراموف، ایالات‌متحده آمادۀ تحکیم تلاش‌ها برای دستیابی به هدف راهبردی - ایجاد سیستم امنیت اطلاعات جهانی و مبنای حقوقی آن - در قالب کنوانسیون مربوطه که روسیه و متحدانش خواستار تصویب آن هستند، نیست. دو کشور همکاری‌های مشترک دوجانبه‌ای در حوزه امنیت سایبری داشتند که نقطه آغاز آن‌ها توافقات بین رهبران روسیه و ایالات‌متحده در جریان اجلاس ژنو در ژوئن 2021 در مورد ایجاد یک کارگروه مشکلات تأمین امنیت در حوزه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات تحت نظارت دستگاه‌های شورای امنیت در قالب کرملین-کاخ سفید بود. 

در عمل، کانال‌های مسدود شده تبادل اطلاعات فنی در مورد رخدادهای رایانه‌ای و قرارداد سال 1999روسیه و آمریکا در مورد کمک حقوقی متقابل در امور جنایی از طریق سازمان‌های انتظامی احیا شدند. خصوصا تبادل اطلاعات عملیاتی در مورد جرائم سایبری به عمل آمد و تعامل میان دادستانی کل روسیه و وزارت دادگستری آمریکا بیشتر شد. 

البته لازم به ذکر است که طرف آمریکایی زحمت ارسال اطلاعات مستند به سازمان‌های انتظامی روسیه در مورد خسارات ناشی از باج گیران سایبری را به خود نداده که برای تعیین میزان مقصر بودن مجرمان و طرح اتهامات علیه آن‌ها ضروری هستند.

به گفته خراموف، برای تعامل بیشتر بین طرفین در قالب کرملین-کاخ سفید، مبادله لیستی از بخش‌های زیرساختی اطلاعاتی حساس صورت گرفت؛ اما همان‌طور که اکنون مشخص است، آمریکایی‌ها اهداف دیگری را دنبال می‌کردند که دور از دستیابی به امنیت سایبری جهانی بود. در ایالات‌متحده آمریکا مبارزه سیاسی داخلی شدت گرفته و اصلی‌ترین دشمن خارجی آن‌ها بر طبق اسناد رسمی‌شان روسیه است. 

به همین دلیل، رهبری کاخ سفید هم می‌خواست اثربخشی مبارزه با جرائم سایبری را نشان دهد و هم موردانتقاد مخالفان داخلی خود به علت احیای گفتگو با روس‌ها قرار نگیرد. 

در مقابل، روسیه برخلاف آمریکا مسیر متفاوت و رویکردهای دیگری را که متحدان و نزدیک‌ترین شرکای آن در آن‌ها اتفاق‌نظر دارند پیشنهاد می‌کند. روسیه علاقه‌مند به همکاری برابر و متقابلا سودمند با همه کشورها بوده و آماده تعامل عملی برای مبارزه مشترک با تهدیدات روزافزون حوزه اطلاعات است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.