about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آماده‌ی انتشار بودن ویندوز 10 چینی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ دولت چین همواره سخت‌گیری‌های بسیاری را نسبت به شرکت‌های فناوری و شبکه‌های اجتماعی آمریکایی اعمال می‌کند. به عنوان مثال می‌توان به از دسترس خارج بودن موتور جستجوی گوگل و شبکه‌ی فیس‌بوک اشاره کرد. در زمان عرضه‌ی ویندوز 8 نیز مقامات این کشور استفاده از آن را ممنوع اعلام کردند؛ زیرا معتقد بودند چندین درب پشتی شناخته نشده به صورت مخفیانه در آن قرار گرفته است. شرکت مایکروسافت در سال 2016 اعلام کرد برای حضور در بازار کشور یاد شده با «گروه فناوری الکترونیک چین1» (CETC) همکاری می‌کند تا نسخه‌ای مورد تأیید از ویندوز 10 را در این کشور عرضه کند.

با توجه به گزارش‌های منتشر شده، با تأیید مقامات کشور چین، تعدادی از برنامه‌ها و ویژگی‌های ویندوز 10 به شکل کامل حذف‌شده‌اند و به نظر می‌رسد، هم‌اکنون در شرایط خوبی برای به کار گرفته شدن در دفاتر و مراکز دولتی قرار دارد.

آلن کروزیر (Alain Crozire)، مدیرعامل شعبه‌ی چین مایکروسافت (Microsoft Greater China) چین مایکروسافت گفت: «ما به ویندوز 10 را به شکل کاملی امن و قابل‌کنترل کردیم و هم‌اکنون آماده‌ی خدمت به بازار هستیم. اولین نسخه از این سیستم‌عامل هم‌اکنون در سه شرکت بزرگ چینی مورد آزمایش قرار گرفته است.»

با وجود تأیید شدن ویندوز 10 چینی توسط مقامات این کشور، اطلاعاتی از جزئیات تغییر کرده در آن در دسترس نیست.

البته لازم به ذکر است که ویندوز 10 چینی یاد شده با هدف استفاده در دولت و شرکت‌هایی با زیرساخت‌های حیاتی به کار گرفته خواهد د و مردم چین هم‌اکنون به نسخه‌ی جهانی آن دسترسی دارند.

مایکروسافت اعلام کرد برای بهبود موقعیت خود در بازار چین با شرکت‌های بسیاری مانند لنوو، بایدو (Baidu)، شیائومی و تنسنت (Tencent) همکاری می‌کند تا بتواند تأییدیه نهایی ویندوز 10 را سریع‌تر دریافت کند.

 

 

______________________________________

1-  China Electronics Technology Group Corp

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.