about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آلودگی 800 هزار تلفن همراه به بدافزار Geost

کارشناسان امنیتی و دانشگاهی بات‌نتی به نام Geost شناسایی کرده‌اند که بیش از 800 هزار تلفن همراه را آلوده کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیتی آواست (Avast) به همراه کارشناسان دانشگاه فنی چک و دانشگاه ملی کویو (UNCUYO) بات نتی به نام Geost شناسایی کرده‌اند که بیش از 800 هزار دستگاه اندروید را آلوده کرده و از سال 2016 فعال بوده است. کارشناسان می‌گویند استفاده هکرها از یک پروکسی سرور مخرب که به کمک بدافزار HtBot ساخته‌شده و امکان وب گردی ناشناس را فراهم می‌کرد، منجر به شناسایی بات‌نت شد. بات‌نت بانکی Geost زیرساخت پیچیده‌ای برپایه دستگاه‌های آلوده اندرویدی دارد. هکرها از خدمات و برنامه‌های قانونی فروشگاه Google Play من‌جمله بازی‌ها، برنامه‌های بانکی و شبکه‌های اجتماعی استفاده کرده و کدهای آن‌ها را دست‌کاری می‌کنند تا قابلیت‌های مخربی به عملکرد واقعی برنامه‌ها داده و سپس آن‌ها را در فروشگاه‌های اندروید شخص ثالث بارگذاری کنند. 

Paragraphs

پس از آلوده‌سازی، تلفن همراه بخشی از بات‌نت شده و از راه دور قابل‌کنترل می‌گردد. مهاجمان به پیامک‌ها و ارسال آن‌ها، مکاتبات بانکی و هدایت ترافیک تلفن همراه به دیگر سایت‌ها، اطلاعات شخصی کاربر دسترسی پیدا می‌کنند. این بات‌نت شامل 13 آدرس آی‌پی، 140 دامنه بوده و جامعه هدف آن بانک‌های روسیه است که برخی از آن‌ها با اروپای غربی و شرقی همکاری تجاری دارد. Geost همچنان فعال بوده و مهاجمان به‌واسطه آن وجه هنگفتی سرقت کرده‌اند.

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.