about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آفریقای ناامن در برابر حملات سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت آمریکایی دیلویت گزارشی منتشر کرده که نشان می‌دهد، اکثر شرکت‌های قاره آفریقا نسبت امنیت سایبری شرکت‌های خود بی‌توجه هستند و هیچ‌گونه راهبرد و تغییر مدیریتی در این حوزه اتخاذ ننموده‌اند.

درک شردر (Derek Schraader)، مشاور امنیت سایبری شرکت دیلویت، با اشاره به اهمیت وجود یک راهبرد مناسب برای مقابله با حملات سایبری، گفت: "دلیل موفقیت اکثر حملات سایبری، عدم وجود یک راهبرد سایبری مناسب و یا به‌کارگیری نادرست چنین راهبردی برای مقابله با تهدیدات سایبری است. شرکت‌های آفریقایی تنها در صورتی می‌توانند با حملات سایبری مقابله کنند و امنیت سایبری سازمان خود را برقرار کنند که سامانه پیشگیرانه‌ای برای مقابله با حملات دیجیتال داشته باشند."

به عقیده شرادر، امنیت سایبری تنها به درک توانایی‌های فناوری اطلاعات مربوط نمی‌شود و حقیقت این است که برقراری امنیت سایبری، رقابت تسلیحاتی با هکرها است و شناسایی دارایی‌های مهم و خطرات بزرگ سایبری برای سرمایه‌گذاری‌ در مسأله امنیت سایبری بسیار مهم است.

در پایان گزارش، دیلویت اقداماتی از قبیل شناسایی دارایی‌های مهم، ارزیابی خطرات بزرگ، ساخت سامانه دفاعی چندلایه، برطرف کردن آسیب‌پذیری‌ها و وجود مدیریت حوادث را از ملزومات رسیدن به امنیت سایبری خوب دانست.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.