about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آفریقا، هدف جدید حملات سایبری

شرکت کسپراسکای مدعی شد که آفریقا هدف جدید حملات سایبری خواهد بود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ طبق گزارش اخیر شرکت کسپراسکای (Kaspersky)، کنیا در نیمه اول سال جاری 32.8 میلیون حمله سایبری را تجربه کرده که دومین کشور با بیشترین حمله سایبری در آفریقا پس از نیجریه با ثبت 61.7 میلیون حمله است.

طبق این گزارش، 32.8 میلیون حمله در کنیا نشان دهنده افزایش 15.9 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است، در حالیکه تعداد حملات در نیجریه 24.6 درصد افزایش یافته است. آفریقای جنوبی با 31.5 میلیون حمله و افزایش 16.6 درصدی، سومین کشور در رویارویی با حملات سایبری محسوب می‌شود.

کسپراسکای گفت که یافته‌ها نشان می‌دهند که آفریقا به عنوان هدف جدید برای مجرمان سایبری است که به دلیل سرمایه‌گذاری ضعیف در حوزه امنیت سایبری، بخش‌های دولتی و مخابراتی، آموزش، مراقبت‌های بهداشتی، مالی و اخیراً شرکت‌های کوچک و متوسط ​​را هدف قرار می‌دهند.

غالب‌ترین عوامل تهدید در قاره آفریقا، که به‌وسیله کسپراسکای شناسایی شده‌اند، عبارتند از لازاروس (Lazarus)، «DeathStalker»، «CactusPete» و «IAmTheKing».

این عوامل تهدید با نگاهی به محیط‌های غیر مایکروسافت، سیستم‌افزار را آلوده و حتی تمرین‌های «شکار بازی‌های بزرگ» را با تمرکز بر اهداف مالی با مشخصات بالا آغاز می‌کنند. امین حسبینی (Amin Hasbini)، رئیس مرکز تحقیقات کسپراسکای در خاورمیانه، ترکیه و آفریقا، اعلام کرد که هکرها همچنین از این پلتفرم‌ها برای دسترسی به سایر مشاغل استفاده می‌کنند.

کسپراسکای تهدیدها را در قالب تهدیدات جنایی (80 درصد حملات)، هدفمند (19.9 درصد) و پیشرفته (0.01 درصد) دسته‌بندی می‌کند. گروه‌بندی پیشرفته پیچیده‌تر و دارای افزایش سرمایه‌گذاری گروه‌های مهاجم است. همانطور که جامعه بیشتر بر فناوری تکیه می‌کند، انتظار می‌رود سطح توسعه باج‌افزارها و تعداد تهدیدات افزایش یابد. حسبینی در مورد آسیب‌پذیری‌های 5G نیز هشدار داد، زیرا باندهای باج‌افزاری از بدافزارهای عمومی استفاده می‌کنند و حملات مخرب‌تری برای تقاضای پول یا باج‌گیری اهداف دارند.

وی خاطرنشان کرد :

«این امر همچنین منجر به افزایش همکاری بین مجرمان سایبری و باندهای سایبری می‌شود، زیرا آنها به دنبال راه‌های مؤثرتری برای دستیابی به اهداف خود هستند. باندهای مختلف نیز تخصص خود را در ابزارها و روش‌های دیگر برای پیشبرد بهتر نفوذ آغاز خواهند کرد. متأسفانه، عوامل تهدید از دسته پیشرفته یاد می‌گیرند تا تکنیک‌های حمله خود را تقویت کنند. آنها از روش‌های پیچیده‌تری برای به خطر انداختن سیستم‌ها و داده‌ها استفاده می‌کنند. باج‌افزارها همچنین تبدیل به یک بردار تهدید مهم برای هدف قرار دادن کاربران و سازمان‌ها در سطح محلی شده‌اند.»

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.