about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نخست‌وزیر سنگاپور، اخیراً طی سفری به آلمان، با مقامات این کشور، به توافقی جامع، در راستای گسترش همکاری‌های سایبری دو کشور، دست یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ لی هسین لونگ (Lee Hsien Loong)، نخست‌وزیر سنگاپور، طی دیدار رسمی خود با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، اعلام کرد که سنگاپور و آلمان، طی گفتگوهای اخیر خود و در پی سفر نخست‌وزیر سنگاپور به آلمان، به توافق‌های جامعی در زمینه‌ی گسترش همکاری‌های امنیت سایبری و فناوری‌های مالی، دست یافته‌اند.


از جمله دیگر موارد مورد توافق میان طرفین مذاکرات نیز، می‌توان به عرصه‌های تولیدات صنعتی دیجیتالی، تحقیق و توسعه، منابع انرژی پایدار و ابتکارات ملی فناورانه اشاره کرد.


سازمان امنیت سایبری سنگاپور (CSA) و وزارت امور خارجه آلمان، در طول این گفتگوها، طرفین توافقنامه‌ی مشترک همکاری‌های امنیت سایبری دو کشور بودند. بر اساس گزارش‌های منتشر شده از جزییات مذاکرات، این توافق مسائلی از جمله تبادل اطلاعات، مانور و تحقیقات مشترک و گسترش نوآوری در فضای مجازی را در بر خواهد گرفت.


سخنگوی سازمان امنیت سایبری سنگاپور نیز، در نشست خبری، از اقدام مشترک طرفین، جهت ترویج داوطلبانه‌ی هنجارهای مسئولیت رفتار دولتی در فضای مجازی، خبر داد.


بر اساس جدیدترین آمارهای تجاری منتشر شده، سنگاپور بزرگ‌ترین شریک تجاری آلمان در منطقه‌ی شرق آسیا به شمار می‌رود و آلمان نیز، بزرگ‌ترین حجم مبادلات تجاری با سنگاپور را در میان کشورهای اتحادیه اروپا دارد.

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.