about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران عنوان کرد مراکز مجاز استخراج رمزارزها می‌توانند فعالیت خود را مجددا از مهرماه ۱۴۰۰ آغاز کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مطابق با تازه‌ترین اظهارات مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، در تابستان و به دنبال خاموشی‌های مکرری که در این ایام شاهد بودیم رئیس جمهور وقت دستور داد که مراکز مجاز استخراج رمزارزها از فعالیت اجتناب کنند تا در تأمین برق سایر بخش‌ها اختلال ایجاد نشود.

فعالیت مراکز مجاز استخراج رمزارزها از ماه آینده آغاز می‌شود
هم‌اکنون و در شرایطی که از دمای هوا کمی کاسته شده است، مصرف برق نیز کاهش خواهد یافت و در نتیجه مراکز مجاز استخراج رمزارزها می‌توانند مجددا فعالیت خود را همزمان با آغاز مهرماه کلید بزنند. صنعت برق به منظور این که مراکز استخراج ارز دیجیتال بتوانند فعالیت خود را ادامه بدهند تمام توان خود را به کار خواهد گرفت تا بتواند ۲۵۰ مگاوات برق مورد نیاز این حوزه را تأمین کند.

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در ادامه عنوان کرد تنها مراکز مجاز استخراج رمزارزها از مهرماه اجازه فعالیت خواهند داشت و برخورد با مراکز غیر مجاز متوقف نشده و همچنان ادامه دارد. چنانچه این مراکز مورد شناسایی قرار گیرند تمام دستگاه‌های متعلق به آن‌ها توقیف خواهد شد و به منظور رسیدگی در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار خواهند گرفت تا تکلیفشان روشن شود.

وی ادامه داد که مطابق با همین موضوع، تا به امروز ۲۱۸ هزار دستگاه ماینر مورد شناسایی قرار گرفته و توقیف شده‌اند که معادل با یک نیروگاه هزار مگاواتی برق مصرف کردند. ماینر دستگاه استخراج کننده ارز دیجیتال است. استخراج ارز دیجیتال نیازمند محاسبات ریاضی دشواری است که مسئولیت انجام این محاسبات بر عهده رایانه‌ای است که بدون توقف مشغول به محاسبه می‌شود و برق زیادی را برای انجام کار خود نیاز دارد.

استخراج هر بیت کوین چه اندازه برق مصرف می‌کند؟
استخراج هر بیت کوین (نخستین ارز دیجیتال)‌ به اندازه مصرف ۳۵ هزار خانه طی یک روز برق مصرف می‌کند. مطابق با اعلام مراجع بین‌المللی،‌ کل شبکه جهانی بیت کوین هم‌اکنون سالانه تقریبا ۹۶ میلیارد کیلووات ساعت برق مصرف می‌کند که در برخی از کشورها از جمله اتریش این میزان بیشتر است.

مطابق با اظهارات شرکت تولید،‌ انتقال و توزیع نیروی برق ایران، آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی بهترین روشی است که می‌تواند با اجرای آن مواردی مانند قاچاق سوخت یا استخراج غیر مجاز رمزارزها را ریشه‌کن کرد. علاوه بر این در صورت اجرایی شدن این طرح دیگر افراد نمی‌توانند از تفاوت قیمت سوخت در ایران و سایر کشورهای جهان درآمدزایی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1403/10/24 - 09:15- هوش مصنوعي

استفاده رژیم صهیونیستی از "هوش مصنوعی" برای کشتار در غزه

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی، ماجرای استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری برای کشتار را تشریح کرد و خواستار ورود مجامع بین المللی برای توقف این کشتارها شد.

تسهیل
1403/10/24 - 09:12- سایرفناوری ها

تسهیل کار برای متخصصان قضایی؛ «بازسازی مجازی صحنه جرم» با فناوری واقعیت مجازی امکان پذیر شد

صحنه جرم بر اساس نقشه محل وقوع جرم با نرم افزار طراحی شده در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی و بهره گیری از تصاویر ۳۶۰ درجه مسطح در عرض چند دقیقه به صورت مجازی بازسازی می شود.

تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.