about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

آغاز ترابرد پذیری شماره‌های تلفن همراه

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ترابرد پذیری شماره‌های تلفن همراه (MNT) امروز در آستانه هفته دولت توسط وزارت ارتباطات افتتاح شد.

با این امکان مشترکان تلفن همراه می‌توانند با یک شماره واحد از خدمات اپراتورهای مختلف استفاده کنند.

این طرح امروز با حضور وزیر ارتباطات و مدیران عامل اپراتورهای تلفن همراه پس از یک دوره آزمایشی رسما به بهره‌برداری رسید و عرضه تجاری طرح ترابرد پذیری آغاز شد.

پیمانکار ایجاد مرکز ترابرد در بخش حاکمیت صنایع ارتباطی پایا بوده است و طرح در اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل اجراشده است.

در این مراسم علی‌اصغر عمیدیان معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام جزییاتی در مسائل فنی این طرح اظهار داشت: در کشورهای عمان، ترکیه بحرین، امارات و کویت و چند کشور دیگر در همسایگی ایران اجراشده است.

وی ادامه داد: پیمانکار این پروژه شرکت صنایع ارتباطی پایا با مشاوره شرکت هلندی PORTIN XS و ناظر پروژه شرکت زعیم با مشاور فرانسوی SOFRE COM بوده است.

عمیدیان گفت: در دوره ‌آزمایشی طرح درمجموع 10 هزار و 994 هزار مشترک درخواست ترابرد کردند که از تعداد 4 هزار و 658 مشترک دائمی و 6 هزار و 336 مشترک اعتباری بوده‌اند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دوره آزمایشی این طرح از 20 تیر تا 30 مردادماه اجرا شد که در هفته اول تیرماه هر اپراتور مجاز به پذیرش حداکثر 500 درخواست و در هفته بعد حداکثر 100 درخواست بوده است.

عمیدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیگر پروژه در دست اقدام لگولاتوری گفت: تا پاییز هر اپراتور تلفن همراه باید با دو اپراتور مجازی تلفن همراه (MVNO) قرارداد داشته باشد. این طرح دارای دوره بازگشت کمتر از سه سال و میزان سرمایه‌گذاری 10 تا 15 میلیون دلار است.

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/11 - 17:57- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی کالیفرنیا برای استفاده از هوش مصنوعی

کالیفرنیا قانون جدیدی را برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های خودکار در محیط کار تصویب کرد.

شکایت
1405/07/11 - 17:17- آمریکا

شکایت بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز

بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز شکایت کرد.

برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.