آغاز برگزاری رزمایش پدافند هوایی
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ امیرعباس فرج پور علمداری، سخنگوی رزمایش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این مرحله از رزمایش با استفاده از رادارهای تاکتیکی و بومی و پستهای سیار شبکه دیدهبانی بصری، سیستمهای شنود زمین پایه و هوا پایه در محورهای نفوذی نسبت به تأمین اشرافیت اطلاعاتی موردنیاز برای مراکز تصمیمگیری ازجمله قرارگاه تاکتیکی رعد پدافند هوایی اقدام شد.
وی تصریح کرد: استفاده از سامانههای جمعآوری اطلاعات هوایی توسط پروازهای گشت و شناسایی الکترونیک و تصویربرداری هوایی از اهداف موردنظر در دریا توسط پهپادهای شناسایی و انجام عملیات روانی پیشدستانه در مقابل عملیات روانی دشمن، تمرین مدیریت بحران در برابر جنگهای نوین (ش.م.ه) و سیستمهای سایبری و جنگالی (جنگ الکترونیک) از دیگر اقدامات انجامشده در این مرحله از رزمایش مورد ارزیابی و تمرین قرار گرفت.
سخنگوی این رزمایش مشترک و سراسری توضیح داد: انجام مأموریتهای حساس تاکتیکی و کنترل عملیاتی انواع سامانههای بومی ارتباطی و موشکی ارتفاع کوتاه، متوسط و بلند و هدایت یگانهای تحت امر برابر مأموریتهای ابلاغی توسط افسران جوان مستقر در قرارگاه تاکتیکی حضرت علیاکبر (ع) که بهمنظور ارتقای سطح مهارتها و انتقال تجربیات پیشکسوتان به نیروهای جوان پدافند هوایی در منطقه عمومی رزمایش تشکیلشده است، یکی از محورهای قابلتوجه در این مرحله از رزمایش بود.
رزمایش مشترک و سراسری قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء (ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران با نام «مدافعان آسمان ولایت ۷» (ششم دی ۱۳۹۵) با اعلام رمز «یا قمر بنیهاشم» توسط امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی، فرمانده این قرارگاه به مدت سه روز در منطقه عمومی جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق کشور آغاز شد.
این رزمایش مشترک سهروزه در گسترهای به مساحت ۴۹۶ هزار کیلومتر در حساسترین و پرترافیکترین محدوده آسمان کشور به شکل دوسویه در حال برگزاری است.
این رزمایش که در نوع خود رزمایشی بزرگ، تخصصی و سراسری است بخش وسیعی از منطقه جنوب کشور مقدس جمهوری اسلامی ایران از ماهشهر تا چابهار به نقطه عمق، از اهواز و دزفول تا شیراز و متصل به کرمان و از چابهار بهطرف دریای عمان و خلیجفارس در جزایر سهگانه تا مرزهای هوایی و دریایی کشور را در بر میگیرد.
در اجرا و برگزاری این رزمایش مشترک و سراسری یگانهایی از پدافند هوایی ارتش و سپاه به همراه یگانهای کنترل عملیات از نیروهای دریایی ارتش و سپاه، نیروهای هوایی ارتش و هوافضای سپاه، توپخانه و دیدهبانی نیروی زمینی ارتش و سپاه، دفاع هوایی نیروی انتظامی و بسیج مشارکت و همکاری دارند.
این رزمایش مشترک و سراسری در بیش از یک هزار نقطه دفاع هوایی در سطح تمام نیروهای مسلح و با بهرهگیری از توان عملیاتی بیش از ۱۷ هزار نفر از پرسنل پایور و وظیفه که بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در آن حضور دارند در حال برگزاری است.