about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تیم تحقیقات امنیتی مایکروسافت مدعی شد مهاجمین می توانستند با بهره برداری از آسیب پذیری powerdir، به داده های حفاظت شده کاربران مک او اس دسترسی پیدا کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت مایکروسافت مدعی است بازیگران مخرب توانسته اند با استفاده از یک آسیب پذیری در مک او اس، فناوری شفافیت، موافقت و کنترل (TCC) را دور بزنند و به داده های حفاظت شده کاربران دسترسی پیدا کنند.

تیم تحقیقاتی مایکروسافت روز 15 جولای 2021 آسیب پذیری به نام powerdir (CVE-2021-30970) را به شرکت اپل گزارش کرد. 

TCC فناوری امنیتی است که برای مسدود سازی دسترسی اپلیکیشن ها به داده های حساس کاربران طراحی شده است. فناوری نام برده این امکان را کاربران مک او اس می دهد تا تنظیمات حریم خصوصی اپلیکیشن های نصب شده بر روی دستگاه ها و سیستم های مک خود شامل دوربین ها و میکروفون ها را پیکربندی کنند. 

با وجود آن که شرکت اپل، دسترسی به فناوری TCC را محدود کرده بود و تمهیداتی را برای مسدود سازی خودکار اجرای بدون مجوز کد در نظر گرفته بود، محققین مایکروسافت متوجه شدند که مهاجمین توانسته اند پایگاه داده دیگری را ایجاد و به اطلاعات حفاظت شده کاربران دسترسی پیدا کنند.

جاناتان بار، یکی از محققین امنیتی مایکروسافت گفت:

ما متوجه شدیم تغییر دایرکتوری یا همان پوشه خانه (فهرست شخصی) کاربران هدف و ایجاد یک پایگاه داده TCC جعلی، امری ممکن است. این پایگاه داده جعلی تاریخچه موافقت درخواست های اپلیکیشن را بایگانی می کند.

 مهاجمین در صورت بهره برداری از این آسیب پذیری می توانند حملاتی را مبتنی بر داده های شخصی حفاظت شده کاربران طراحی کنند. به عنوان مثال مهاجمین می توانستند اپلیکیشن نصب شده بر روی دستگاه را هایجک کنند. 

شرکت اپل در آپدیت امنیتی ماه گذشته خود این آسیب پذیری را اصلاح کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.