آسیب پذیری در تسلیحات هسته ای
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از ای بی سی نیوز؛ یک اندیشکده روابط بینالملل هشدارهایی درباره حملات سایبری و اتفاقات جبرانناپذیری که در ادامه آن به وقوع میپیوندد گزارشهایی ارائه کرد. این اندیشکده اظهار کرد که ممکن است برخی اوقات حملات سایبری موجب اختلال در سامانههای موشکی و سیستمهای الکترونیکی کنترلکننده سلاحها شود. این اختلالات موجب میشود خطاهایی در این سامانهها رخ دهد و نتایج جبرانناپذیری به همراه خواهد داشت.
هک سلاحهای الکترونیکی و سیستمهای هستهای منجر به انتشار اطلاعات نادرست و موجب تصمیمگیری غلط برای اپراتورها میشود.
سلاحهای هسته ای در ابتدا قابلیت اتصال به کامپیوتر را نداشتند و همین موضوع موجب شد در مراحل ابتدایی کمتر توجهی به آسیب پذیری های بالقوه این سیستم ها در مقابل حملات سایبری شود. حال در زمان اوج تنش های سایبری ممکن است هکرها با در اختیار گرفتن سلاح های هسته ای، اتفاقات جبران ناپذیری را رقم بزنند.
در ادامه این گزارش آمده که با توجه به افزایش توان سایبری کره شمالی و برخی تنش های آنها با آمریکا ممکن است کره اقدام به هک سلاح های هسته ای آمریکا نماید و این موضوع وقتی کنار استفاده متعارف مسئولان آمریکایی از سیستم های هسته ای قرار میگیرد قدر نگرانکننده به نظر میرسد.
سازمانهای اطلاعاتی برخی کشورها را در زمینه سایبری سرکش و خطرناک میدانند، کشورهایی مانند کره شمالی، روسیه، چین و ایران نمونهای از این کشورها هستند. در سال 2014 هکرهای کره شمالی شرکت سونی را هک کرده و اطلاعات حساسی را سرقت کردند که این خود نمونهای از تهاجمات سایبری است.
ایالاتمتحده از زمان ریاست جمهوری اوباما با کره شمالی در حال جنگ سایبری است، در یک مورد آشکار در آوریل سال 2017 آمریکا مدعی بود که کره شمالی موشکهای این کشور را برای پرتاب آمادهسازی کرده و در کسری از زمان توانستهاند این فرایند را متوقف کنند.