آسیبپذیری 32 درصد از کارمندان نیجریه در برابر کلاهبرداریهای سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، بیش از یک نفر از هر 3 کارمند شرکتی در آفریقا در برابر حملات فیشینگ و کلاهبرداریهای مهندسی اجتماعی آسیبپذیر هستند؛ این آمار در گزارش «فیشینگ در صنعت 2023 برای «KnowBe4» آفریقا» فاش شد.
به طور کلی، 33.2 درصد از کارکنان جهانی احتمالاً در معرض حملات فیشینگ یا درخواستهای جعلی قرار میگیرند.
براساس این گزارش، میانگین آفریقا 32.8 درصد است که کمی بهتر از میانگین جهانی و بسیار بهتر از آمریکای جنوبی است که میانگین آن 41.1 درصد است. آسیا با 30 درصد کمترین نرخ فیشینگ را داشت.
این گزارش طبق دادههای بیش از 12.5 میلیون کاربر در 35681 سازمان در 19 صنعت مختلف است.
در این گزارش، در آفریقا، 412 سازمان از آفریقای جنوبی، کنیا، نیجریه و بوتسوانا در آزمایشهای شبیهسازی فیشینگ شرکت کردند که در مجموع 337937 ایمیل ارسال شد.
آنا کولارد (Anna Collard )، معاون ارشد راهبرد محتوا و مُبلِغ KnowBe4 آفریقا، گفت :
«این گزارش بر این واقعیت تأکید میکند که در حالیکه فناوری نقش مهمی در پیشگیری و بازیابی حمله ایفا میکند، سازمانها نمیتوانند عامل انسانی را نادیده بگیرند. علت اصلی بیشتر نقضهای دادهها را میتوان در عامل انسانی جستجو کرد. نتایج آزمایش امنیتی فیشینگ پایه آفریقا نشان میدهد که از هر 3 کارمند، یک نفر احتمالاً قبل از دریافت آموزش روی پیوند یا ایمیل مشکوک کلیک یا از یک درخواست تقلبی پیروی میکند.»
وی خاطرنشان کرد با توجه به اینکه آفریقا در سالهای اخیر سریعترین رشد را در جرایم سایبری بهویژه در میان سازمانهای کوچک و متوسط ثبت کرده، این آمار نگران کننده هستند.
با این حال شرکت اعلام کرد که آموزش منظم میتواند به طور قابل توجهی شانس کارکنان را برای قربانی شدن در معرض تهدیدات سایبری کاهش دهد.
کولارد توضیح داد :
«این یافتهها اهمیت آموزش مداوم آگاهی از امنیت سایبری و آزمایش برای دستیابی به کاهش قابل توجه خطر را نشان میدهد. فقط هشدار دادن به کاربران یا داشتن یک جلسه آموزشی کافی نیست. امنیت سایبری باید در فرهنگ شرکت عجین شود.»