about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

بسیاری از شرکت‌های صنعتی در برابر حملات سایبری همچنان آسیب‌پذیر هستند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طی سال‌های اخیر حملات سایبری خصوصا باج افزاری به شرکت‌های صنعتی افزایش چشمگیری داشته است. 

گروه‌های APT مختلفی شرکت‌های صنعتی را هدف قرار داده‌اند که در کشورهای مستقل هم‌سود گروه آر‌تی‌ام (RTM) بسیار فعال بوده و محققان بیش از 100 ایمیل فیشینگ این گروه را شناسایی کرده‌اند. 

اپراتورهای باج افزاری RansomExx ،Netwalker ،Clop ،Maze ،Ragnar Locker ،LockBit ،DoppelPaymer و Snake تاکنون بیش از همه شرکت‌های صنعتی را هدف قرار داده‌اند. 

در این میان، متدهای پنهان‌سازی نفوذ مخرب در کانون توجه توسعه‌دهندگان بدافزار قرارگرفته و هکرها با ارتقاء روش‌های استقرار بدافزار، به استفاده از آسیب‌پذیری‌های محیط شبکه نیز رو آورده‌اند. 

یافته‌های جدید تحقیقات شرکت پازتیوتکنالجیز (Positive Technologies) نشان می‌دهد 75% از شرکت‌های صنعتی همچنان در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیر هستند. طی آزمایش‌های نفوذ انجام‌شده از سوی کارشناسان این شرکت، امکان دسترسی به بخش فناوری شبکه 75% از شرکت‌های صنعتی محرز شده است.  

به گفته محققان، تهدیدات اصلی برای شرکت‌های صنعتی امروزه جاسوسی و خسارات مالی هستند. در سال 2020 انگیزه هکرها در 84% حملات سایبری دسترسی به داده و در 36% منافع مالی بوده است.

به باور آن‌ها، نحوه دسترسی به سیستم‌های بسیار حساس شرکت‌ها ممکن است ساده باشد، اما خسارات احتمالی جدی خواهد بود. بنابراین، دسترسی مهاجمان به سیستم‌های کنترل فرآیند صنعتی می‌تواند منجر به توقف تولید، ازکارافتادن تجهیزات صنعتی، تخریب محصولات و تلفات انسانی گردد.

اولگا زیننکو، تحلیلگر ارشد پازتیوتکنالجیز می‌گوید: 

امروزه امنیت در اکثر شرکت‌های صنعتی در سطح پایینی قرار دارد. معایب اصلی حفاظت ضعیف از محیط خارجی شبکه قابل‌دسترس از اینترنت، حفاظت پایین در برابر نفوذ به شبکه، اشکالات پیکربندی دستگاه‌ها و همچنین استفاده از پسوردهای دیکشنری و نسخه‌های قدیمی نرم‌افزار هستند. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

صدرنشینی
1405/07/19 - 18:45- هوش مصنوعي

صدرنشینی امارات در یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی

امارات متحده عربی در زمینه به‌کارگیری هوش مصنوعی در بخش‌های کلیدی، رتبه نخست جهان را کسب کرد.

افزایش
1405/07/19 - 17:02- هوش مصنوعي

افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ رفلکشن اِی‌آی توسط انویدیا

شرکت انویدیا در حال مذاکره برای افزایش سرمایه‌گذاری در استارتاپ متن‌باز رفلکشن اِی‌آی یا تصاحب آن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.