about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در راستای فرمان نخست‌وزیر هند مبنی بر ارتقای امنیت سایبری، ارتش این کشور در حال آزمایش نرم‌افزاری موسوم به BOSS (راهکارهای سامانه عملیاتی بهارات) است. قرار است از این نرم‌افزار برای محافظت از شبکه‌های اطلاعاتی و ارتباطی ارتش در مقابل جاسوسی عوامل بیگانه استفاده شود. نخست‌وزیر هند در تازه‌ترین سخنرانی خود به فرماندهان ارشد سه سازمان دستور داده بود که خود را در برابر تهدیدات سایبری تقویت نمایند. در پی این دستور، فرماندهی شمالی ارتش هند مستقر در کشمیر و جامو، برای پاسخگویی به نیازهای نظامی، اقدام به ارزیابی یک سیستم عامل بومی کرده است.

 

 

منابع دولتی اعلام کرده‌اند که فرماندهی شمالی هند در ستاد خود در حال ارزیابی نرم‌افزار BOSS است تا در صورت موفقیت، آن را جایگزین سیستم‌عامل‌های خارجی کند و از این طریق، امنیت بیشتری برای اطلاعات امنیتی و حساس نیروهای تحت امر خود به ارمغان آورد. منابع دولتی گفته‌اند: «نرم‌افزار BOSS که توسط مرکز توسعه محاسبات پیشرفته چنای (Chennai) طراحی شده است، برای پاسخگویی به نیازهای ارتش، سفارشی‌سازی شده است و در دوره ارزیابی، عملکرد رضایت بخشی داشته است.»

 

نارندرا مودی

 

1. نرم‌افزار BOSS نرم‌افزاری است که برای بهره‌گیری از استفاده رایگان نرم‌افزار در هند طراحی شده است و در زمانه‌ای که سایبر به سرعت به یک فضای جنگی تبدیل می‌شود، تحلیلگران نظامی آن را یکی از برنامه‌های مهم می‌دانند.

 

 

2. منابعی در ارتش گفته‌اند که حفاظت از اطلاعات حساس در عرصه سایبر برای نیروهای فعال در فرماندهی ارتش حائز اهمیت است چراکه آنها چین و پاکستان را در مقابل خود دارند و اگر حتی برنامه سفر یک کاروان کوچک هم لو برود، می‌تواند تبعات خطرناکی برای هند در پی داشته باشد. در حال حاضر، ارتش هند از نرم‌افزارهایی استفاده می‌کند که منشا خارجی دارند و به طور مکرر گزارش شده است که این نرم‌افزارها در خدمت سازمان‌های اطلاعاتی کشورهای سازنده هستند و نمی‌توان در جو غالب آکنده از افشاگری و جاسوسی سایبری، آنها را امن دانست.

 

 

3. در حال حاضر، در زیرساخت‌های سایبری سازمان‌های دولتی که از ارتباطات نظامی پشتیبانی می‌کنند، تجهیزاتی به کار رفته است که تولید شرکت‌های خارجی است.

 

 

4. چند سال پیش، نیروی هوایی هند که نگران جاسوسی بیگانگان از طریق تجهیزات خارجی بود، به کارکنان خود توصیه کرد که از تلفن‌های همراه تولید شده توسط یک شرکت خاص استفاده نکنند.

 

 

5. مقامات نظامی سپاه سیگنال هند، که مسئول حفظ و مراقبت از کلیه ارتباطات نظامی است اعلام کرده‌اند که بومی‌سازی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، فرصت تولید محصولات بومی در این بخش را نیز فراهم می‌کند.

 

 

6. هند همچنین یک سازمان سایبری تشکیل خواهد داد که علاوه بر پرداختن به مسائل مرتبط با امنیت سایبری، از قابلیت‌های هجومی و دفاعی هم برخوردار خواهد بود.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.