آرزوی امارات در تبدیل شدن به دره سیلیکون جهان
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ عمر بن سلطان العلما (Omar bin Sultan Al Olama)، وزیر دولت امارات در زمینه هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و کار از راه دور، اوایل این هفته در جلسه معرفی اولین مجموعه «پروژههای 50»، نقشه راه 50 پروژه راهبردی اقتصادی با هدف تسریع توسعه اقتصادی و اجتماعی امارات و همچنین قرار دادن آن به عنوان قطب جهانی در بزرگداشت پنجاهمین سالگرد کشور گفت :
«ما میشنویم که مردم درباره امارات صحبت میکنند و آن را دره سیلیکون خاورمیانه مینامند. این جاهطلبی برای ما کافی نیست. ما میخواهیم اطمینان حاصل کنیم که میتوانیم به یکی از درههای سیلیکون جهان تبدیل شویم.»
در چارچوب طرحهای ابتکاری دیجیتالی جدیدی که ارائه شد، وزیر قانون جدید دادهها، اولین قانون فدرال در جهان که با همکاری شرکتهای فناوری جهانی تدوین شد، را ارائه کرد و گفت که این قانون بسیار جامع و یک قانون جهانی است؛ به گزارش وبسایت «Gulf News»، این قانون به بخش خصوصی اجازه میدهد تا با حفظ حریم خصوصی افراد و مؤسسات و همچنین امکان کنترل نحوه استفاده و ذخیره اطلاعات شخصی آنها، رشد کند.
العلما تأکید کرد که این قانون به منظور جلوگیری از نهادهای تجاری در کاربرد اطلاعات شخصی برای سودآوری و در عین حال توسعه شرکتها است. او در مصاحبه با روزنامه اماراتی «The National» توضیح داد :
«مردم حقوق زیادی در این قانون دارند. افراد حق دارند فراموش شوند و از حق دسترسی و اطلاعات برخوردارند. این قانون منعکس کننده ذهنیت ما برای تبدیل شدن به یک کشور جهانی است؛ کشوری که شرکتها را توسعه میدهد و آنها را مقیاسبندی میکند. ما معتقد نیستیم که نقش دولت مانع رونق اقتصادی است. ما میتوانیم کار خود را انجام و به بخش خصوصی اجازه دهیم تا رشد کند و شکوفا شود.»
علاوه بر این، وزیر برنامهای جاهطلبانه را اعلام کرد : استخدام روزانه 100 کدگذار برتر از سراسر جهان. این علاوه بر برنامهای است که اوایل سال جاری اعلام شد و براساس آن به برنامه نویسان 100 هزار ویزای طلایی اختصاص داده میشد تا بدون حامی در کشور زندگی و کار کنند. این وزیر اماراتی خاطرنشان کرد :
«ما میخواهیم خانه بهترین استعدادها باشیم و اطمینان حاصل کنیم که هر روز به افرادی که از امارات متحده عربی اقتصاد دیجیتالی ایجاد میکنند، توجه داشته باشیم.»
وی ادامه داد :
«ما همچنین در حال راهاندازی برنامههایی برای ایجاد جامعهای از برنامهنویسان در امارات و همچنین اطمینان از این موضوع هستیم که اماراتیها و استعدادهای محلی میتوانند بخشی از این مأموریت باشند. نیاز به تمرکز بر کدگذاران خانم وجود دارد که برای آنها برنامه مهارتآموزی ایجاد شود. ما قصد داریم در 5 سال آینده بالاترین سرانه کدنویس زن را در جهان داشته باشیم و نشان دهیم که چگونه دختران و پسران اقتصاد دیجیتالی آینده را شکل میدهند.»