about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

چندین وب‌سایت اسرائیلی، از جمله کنست و 2 بندر بزرگ، هدف حملات سایبری جدید قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، گروه هکری سودان ناشناس (Anonymous Sudan) مسئولیت حمله جدید به وب‌سایت‌های اسرائیل از جمله بندر حیفا (Haifa) و یافا (Jaffa) را بر عهده گرفته است.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که تکنیک مورد استفاده ظاهراً انکار سرویس توزیع شده (DDoS) بوده که طی آن سرورهای وب‌سایت‌ها با درخواست‌های بسیار زیاد برای اتصال هدف قرار می‌گیرند.

خبرگزاری فلسطینی شهاب (Shehab) به نقل از رسانه‌های عبری زبان گزارش داد که گروه هکری سودان ناشناس همچنین مسئولیت حمله سایبری انکار سرویس توزیع شده به وب‌سایت پارلمان اسرائیل، کنست (Knesset)، را بر عهده گرفته است.

این حمله سایبری پس از آن صورت گرفت که رسانه‌های اسرائیلی روز قبلش گزارش دادند که یک حمله به ایستگاه رادیویی «103FM» رژیم و وب‌سایت فناوری‌های نرم‌افزاری چک پوینت (Check Point)، ارائه‌دهنده چند ملیتی آمریکایی-اسرائیلی نرم‌افزار و محصولات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ترکیبی برای امنیت سایبری، را هدف قرار داده است.

این حمله سایبری یک روز پس از هک شدن وب‌سایت‌های صنایع هوافضای اسرائیل (IAI)، صنایع تسلیحاتی اسرائیل (IWI)، تولیدکننده اسلحه‌های گرم اسرائیلی، سیستم‌های دفاع پیشرفته رافائل (Rafael) با مسئولیت محدود و «Evigilo»، توسعه و ارائه دهنده اعلان‌های انبوه اضطراری و راه‌حل‌های هشدار چندگانه، رخ داد.

مسئولیت حملات سایبری از سوی سودان ناشناس پذیرفته شد. این گروه هکری که در چند هفته گذشته حملات سایبری متعددی را علیه وب‌سایت‌های مختلف اسرائیل انجام داده، در 27 آوریل امسال اعلام کرد که این حملات در پی قطعی برق اخیر در چندین شهر در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی بوده است.

گروه هکری در کانال تلگرامی خود نوشت :

«حمله الکتریکی فقط برای سرگرمی بود. ما بیشتر به شما نشان خواهیم داد. اسرائیل، بازی ما با شما همچنان ادامه دارد. به زودی شما بدون اینترنت خواهید بود. ما در تلاش هستیم تا اینترنت را در اسرائیل مانند برق قطع کنیم.»

قطع برق باعث ایجاد ترافیک در تل‌آویو شد و در عین حال بر کنست (پارلمان) و وزارتخانه‌های رژیم غاصب نیز تأثیر گذاشت.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.