، سیستم عامل محبوب تلفن همراه آسیب پذیری جدید در اندروید
اندروید سیستم موبایلی است که بیشتر از همه در جهان استفاده میشود و این محبوبیت باعث شده تا مورد سوءاستفاده هکرها قرار بگیرد. اینبار در سیستم کنترل فایلهای APK پلاتفرم موبایل گوگل آسیب پذیری یافت شده که شامل تمام نسخههای اندروید پیش از نسخه کیت کت میشود.
فایلهای APK, فایلهای ZIP هستند که یک دایرکتوری به نام META-INF نیز دارند که حاوی چکسام (Checksum) مجموعه فایلهای ارشیو است و چون APK از ZIP مشتق میشود تمام مزیتها و معایب انرا دارا است.
ساختار فرمت ZIP بصورت Redundancy است که یک مزیت است چون به فایلهای زیپ خصوصیت جدا شدن به صورت تقسیم گشتن به چندین ارشیو مجزا را داده و میتوان انها را به راحتی بازسازی کرد. در واقع فرمت زیپ در زمانی ساخته شده که دیسکتها در بازار حکمفرما بودند.
در هدر یک فایل زیپ دو منطقه اطلاعاتی را میدهند که به انها Filename Length و Central Directory گفته میشود.
در اندروید, کد جاوائی که برای استخراج دادههای APK برای کنترل یکپارچگی است, بعنوان اطلاعاتی در Central Directory استفاده میشود در حالیکه کدی که برای نصب و اجرای دادههای APK است از اطلاعاتی که در Filename Length است استفاده میکند.
یک هکر میتواند ملویری در یک فایل APK بکار برده و سپس اطلاعات Filename Length را تغییر دهد بصورتیکه موبایل بجای انجام فایل اجرائی قانونی, ملویر را اجرا نماید بدون اینکه کنترل یکپارچگی, عنصری مظنون را تشخیص دهد.
در حال حاضر فقط کیت کت راه حلی برای این مشکل دارد. دارندگان نسخههای قبلی باید بروز رسانی کرده و کیت کت را نصب و یا از آنتی ویروس استفاده نمایند.
پژوهشگرانی از دانشکده انفورماتیک دانشگاه کارولینای شمالی این موضوع را اثبات کرده اند. انها ازمایشات خود را روی موبایلهائی که از پنج سازنده متفاوت بوده اند انجام داده اند. نتیجه اینکه شخصی سازی کردن برنامههای سازندگان موبایلها منشاء اسیب پذیری این سیستم هستند.