«نقشه بومی ایران» آماده رونمایی
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ طراحان این پروژه معتقدند که «نقشه بومی ایران» نسبت به «گوگل مپ» دارای نقاط قوت است.
پیشازاین مجری پروژه تولید محتوا در راستای اقتصاد مقاومتی از شناسایی ۲ شرکت تولیدکننده محتوای دیجیتالی برای اجرای زیرساختهای پروژه خدمات مکان محور (گوگل مپ بومی) بهعنوان زیر پروژه جویشگر بومی خبر داده بود.
خسرو سلجوقی گفت: عملیاتی کردن پروژه بومی خدمات مکان محور (نقشه برخط بومی) که طرحی مانند «گوگل مپ» خواهد بود و امکان تولید اطلاعات مکان محور را فراهم میکند تشریح کرد و از اعلام فراخوان و شناسایی دو شرکت تولیدکننده محتوای دیجیتالی برای اجرا و توسعه زیرساختهای پروژه خدمات مکان محور (گوگل مپ بومی) خبر داد.
به گفته وی، این طرح امکان تولید خدمات برمبنای دادههای تصویری و نقشه را فراهم میکند.
در جلسه سی و هشتم شورای راهبری طرح جویشگر بومی، طرح نقشه آنلاین بومی با عنوان «نقشه بومی ایران» توسط طراح این پروژه ارائه شد.
در این نشست که با حضور اعضای این شورا در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) برگزار شد، محمدرضا فیروزآبادی مجری پروژه، محصول «نقشه بومی کشور ایران» را ارائه کرد و قسمتهایی از آن را با نقشه موجود گوگل بهطور آنلاین مقایسه کرد.
درروند ارائه این طرح، نقاط قوت نقشه بومی ایران نسبت به نقشه گوگل به اعضای شورای راهبری جویشگر بومی ارائه و تأکید شد که این طرح دارای جزئیات بهتری از «گوگل مپ» است. ازاینرو مجری طرح وعده داد که بهزودی از نسخه تجاری این نقشه بهعنوان یک خدمت بومی رونمایی شود.
همچنین، اعضای حاضر در شورا در خصوص نقشه بومی به بحث و تبادلنظر پرداختند و بر بهرهبرداری از آن در خدمات بومی نظیر پرتالهای سازمانی و جویشگرها تأکید کردند.
در این جلسه همچنین علیرضا یاری دبیر شورای راهبری جویشگر بومی، با گزارشی از اهمیت و جایگاه پروژه جویشگر بومی، بر لزوم طرح کسبوکار و مشخصات فنی متناسب با جویشگرهای بومی و نیز بررسی ابعاد فنی طرح، تأکید کرد.
همچنین در این نشست، پژوهشکده فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی با ارائه گزارشی در خصوص سامانه کشف تقلب متون علمی فارسی، از برگزاری مسابقه بینالمللی کشف تقلب در حوزه زبان فارسی در راستای آزادسازی دادگان فارسی در فضای مجازی خبر داد.