about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ایتالیا متا را به دلیل سوء استفاده از موقعیتش در پرونده حقوق موسیقی مورد بررسی قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، مقام ضد انحصار ایتالیا روز چهارشنبه اعلام کرد که متا را برای سوء استفاده احتمالی از موقعیت خود در مورد حقوق موسیقی ارسال شده روی پلتفرم‌های این شرکت و لطمه زدن به رقابت در این بخش مورد بررسی قرار خواهد داد.

این مناقشه شامل جامعه نویسندگان و ناشران ایتالیا(SIAE)بود. در بیانیه تنظیم کننده ضد انحصارگفته شده که شرکت مارک زاکربرگ ممکن است مذاکرات برای تصریح مجوز استفاده بر روی پلتفرم های خود را به طور ناروا قطع کرده باشد.

رگولاتور گفت: متا با حذف محتوای موسیقی محافظت شده جامعه نویسندگان و ناشران ایتالیا در پلتفرم های اجتماعی خود، مذاکرات برای تمدید قراردادهای منقضی شده را قطع کرد، اما اطلاعات مورد نیاز را برای مذاکره تحت اصل انصاف و شفافیت در اختیار این جامعه قرار نداد. این تنظیم کننده افزود که رفتار متا می‌تواند به رقابت در بازارهای مربوطه لطمه بزند و به مصرف‌کنندگان آسیب جدی وارد کند.

متا به عنوان مالک فیسبوک، واتساپ و اینستاگرام ماه گذشته نتوانست با SIAE برای تمدید مجوز کپی رایت به توافق برسد. در نتیجه، تمامی آهنگ های زیر مجموعه SIAE از 16 مارس بر روی پلتفرم های آن مسدود شده است.

سخنگوی متا روز چهارشنبه گفت: ما به طور کامل با درخواست سازمان رقابت ایتالیا همکاری خواهیم کرد. حفاظت از حق چاپ ترانه سرایان و هنرمندان یک اولویت مهم برای ما است.

منبع:

تازه ترین ها
گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.

مذاکرات
1405/06/30 - 19:03- آمریکا

مذاکرات وزیر خزانه‌داری آمریکا و معاون نخست‌وزیر چین در نیویورک

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده و هه لیفنگ، معاون نخست‌وزیر چین، مذاکرات خود را در نیویورک به پایان رساندند.

مدیرعامل
1405/06/30 - 18:36- هوش مصنوعي

مدیرعامل انویدیا مخالف کاهش سرعت توسعه هوش مصنوعی است

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، با درخواست‌ها برای کاهش سرعت توسعه هوش مصنوعی و مقررات ایمنی در حوزه هوش مصنوعی مخالف است.