about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

خطوط فیبر نوری، اینترنت را با سرعت بسیار بالایی منتقل می‌کند اما یک ایراد دارد و آن هم استفاده از کابل در انتقال داده است و دانشمندان توانستند با استفاده از شبکه نوری پیچیده اینترنت پرسرعتی ارائه دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ امروزه در بیشتر مناطق دنیا از خطوط فیبر نوری برای انتقال اینترنت استفاده می‌شود، اما ایراد این فناوری، جابه‌جایی اینترنت از طریق سیم است که با محدودیت‌های مکانی مواجه است. حال، با ارائه شبکه نوری پیچیده علاوه بر انتقال اینترنت با سرعتی بالاتر از فیبر نوری، دیگر نیازی به استفاده از کابل و سیم نیست.

محققان اخیراً موفق شده‌اند با پیچ دار کردن فوتون‌ها نه تنها حجم و سرعت بیشتری را منتقل کنند، بلکه امکان انتقال داده بدون تاثیرپذیری از شرایط جوی فراهم آورند. در این روش، دانشمندان با عبور نور از هولوگرامی خاص، به یک فوتون حرکت زاویه‌ای نوری دادند که از این طریق اطلاعات بسیار بیشتری از ۰ و ۱ منتقل می‌کنند. مادامی‌که نور با شدت و قدرت بیشتری بتابد، سرعت اینترنت بیشتر و در فاصله‌های دورتری نیز منتقل می‌شود.

این روش توسط محققان در آلمان و در فاصله ۱٫۵ کیلومتر انجام شد تا تمام مناطق شهری در این فاصله پوشش داده شود. دانشمندان علت استفاده از این طرح در مناطق شهری را این‌گونه عنوان کردند که برج‌ها و ساختمان‌های بلند، مانعی برای انتقال نور و هوا است.

شایان ذکر است؛ تا فراگیر شدن اینترنت بی‌سیم، راهی طولانی در پیش است؛ برای مثال، هنوز معلوم نیست چند میلیون نفر می‌توانند از این طریق، از اینترنت استفاده کنند و یا روزهای بارانی و برفی چه تأثیری بر اینترنت می‌گذارد. همچنین استفاده از این فناوری در مکان‌های سربسته نیز فعلاً امکان‌پذیر نیست. با این حال، استفاده از این روش به نسل آینده فناوری کمک بسیاری می‌کند.

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.