about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

جان بولتون مدعی است آمریکا در مواجهه با دشمنان سایبری خود، دیگر کوتاه نخواهد آمد و از همه ابزارهای در اختیارش استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در صحبت‌های تازه‌اش، با حمله مجدد به کشورهای ایران، روسیه، چین و سایر مخالفین مواضع خصمانه آمریکا در جهان، مدعی شد آمریکا در نبردهای سایبری خاموشی که با این کشورها آغاز شده است، رویکرد صلح‌آمیز خود را کنار خواهد گذاشت و از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به دشمنان، دریغ نخواهد کرد.

همچنین بولتون مدعی شد، نخستین راهبرد کامل و تفصیلی سایبری آمریکا در پانزده سال گذشته، هم‌اکنون در دست اجراست.

برخی معتقدند این دیدگاه بولتون، ناشی از رفتار چند هفته پیش ترامپ است که با یک دستور، فرامین از پیش تعیین‌شده توسط اوباما را لغو کرد. در این اقدام، ترامپ دست نهادهای دولتی برای راه‌اندازی یک حمله سایبری را، بیش‌ازپیش باز کرد.

مشاور امنیت ملی ترامپ، در این زمینه گفت: «دستان ما در امروز، همانند زمان مدیریت اوباما، بسته نیست. هر کشوری که علیه ما، فعالیت‌های سایبری انجام می‌دهد، باید بداند که ما به این اقدامات، تهاجمی پاسخ‌ خواهیم داد.»

بولتون، در صحبت‌های خود، بار دیگر بر گزینه پاسخ غیر سایبری به حملات سایبری تأکید کرد و گفت: «لزوماً هر پاسخی به یک حمله سایبری، در دنیای سایبری تعریف نشده است. ما و هم‌پیمانانمان، به‌صورت روزانه، از طرف ایران، کره شمالی و روسیه، در معرض حمله هستیم.»

استفن منوشین (Steven Mnuchin)، وزیر خزانه‌داری ایالات‌متحده نیز، پیش‌ازاین مدعی شده بود این کشور به دنبال ایجاد ساختارهایی برای تحریم سایبری ایران، روسیه و کره شمالی، به جهت ایجاد هزینه بر این کشورها است و این کار را به‌منظور پاسخ به حملات سایبری به آمریکا، از جانب این کشورها انجام می‌دهند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.