about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

جان بولتون مدعی است آمریکا در مواجهه با دشمنان سایبری خود، دیگر کوتاه نخواهد آمد و از همه ابزارهای در اختیارش استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، در صحبت‌های تازه‌اش، با حمله مجدد به کشورهای ایران، روسیه، چین و سایر مخالفین مواضع خصمانه آمریکا در جهان، مدعی شد آمریکا در نبردهای سایبری خاموشی که با این کشورها آغاز شده است، رویکرد صلح‌آمیز خود را کنار خواهد گذاشت و از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به دشمنان، دریغ نخواهد کرد.

همچنین بولتون مدعی شد، نخستین راهبرد کامل و تفصیلی سایبری آمریکا در پانزده سال گذشته، هم‌اکنون در دست اجراست.

برخی معتقدند این دیدگاه بولتون، ناشی از رفتار چند هفته پیش ترامپ است که با یک دستور، فرامین از پیش تعیین‌شده توسط اوباما را لغو کرد. در این اقدام، ترامپ دست نهادهای دولتی برای راه‌اندازی یک حمله سایبری را، بیش‌ازپیش باز کرد.

مشاور امنیت ملی ترامپ، در این زمینه گفت: «دستان ما در امروز، همانند زمان مدیریت اوباما، بسته نیست. هر کشوری که علیه ما، فعالیت‌های سایبری انجام می‌دهد، باید بداند که ما به این اقدامات، تهاجمی پاسخ‌ خواهیم داد.»

بولتون، در صحبت‌های خود، بار دیگر بر گزینه پاسخ غیر سایبری به حملات سایبری تأکید کرد و گفت: «لزوماً هر پاسخی به یک حمله سایبری، در دنیای سایبری تعریف نشده است. ما و هم‌پیمانانمان، به‌صورت روزانه، از طرف ایران، کره شمالی و روسیه، در معرض حمله هستیم.»

استفن منوشین (Steven Mnuchin)، وزیر خزانه‌داری ایالات‌متحده نیز، پیش‌ازاین مدعی شده بود این کشور به دنبال ایجاد ساختارهایی برای تحریم سایبری ایران، روسیه و کره شمالی، به جهت ایجاد هزینه بر این کشورها است و این کار را به‌منظور پاسخ به حملات سایبری به آمریکا، از جانب این کشورها انجام می‌دهند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.