about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

«استیون هاوکینگ» درباره هوش مصنوعی هشدار داد

«استیون هاوکینگ» فیزیک دان مشهور، درباره هوش مصنوعی هشدار داده و پیش بینی می کند که روزی جایگزین انسان خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از ویرد، استیون هاوکینگ درباره اوج گیری پیشرفت هوش مصنوعی هشدار داده است.

 او در مصاحبه ای جدید با این نشریه هشدار داد گسترش هوش مصنوعی به زودی به حدی می رسد که نوع جدیدی از حیات به وجود می آورد که از انسان ها پیشرفته تر است.

هاوکینگ معتقد است هوش مصنوعی به طور کلی جایگزین انسان خواهد شد هرچند به طور دقیق  بازه زمانی خاصی را برای وقوع این پیش بینی خود مشخص نکرد.

او دراین باره گفت: بیم آن دارم که هوش مصنوعی به طورکلی جایگزین انسان شود. مثلا اگر افراد ویروس های رایانه های بسازند، عده ای دیگر هوش مصنوعی خواهند ساخت که خود را بهبود و ارتقا می دهد. این نوع حیات از انسان پیشی می گیرد.

تازه ترین ها
بررسی
1405/07/01 - 15:11- آسیا

بررسی استفاده از سوئیچ‌های برودکام در مراکز داده دولتی چین

چین استفاده از سوئیچ‌های برودکام در مراکز داده دولتی را بررسی می‌کند.

گوگل
1405/07/01 - 14:25- اروپا

گوگل زیر فشار سازمان نظارت بر رقابت بریتانیا

گوگل در بریتانیا با فشارهایی برای گنجاندن دستیارهای هوش مصنوعی در صفحات انتخاب اندروید و کروم مواجه است.

نگرانی
1405/07/01 - 11:40- آفریقا

نگرانی کسب و کارهای آفریقایی از ضررهای ناشی از جرایم سایبری

ضرر ۳ میلیارد دلاری جرایم سایبری، نگرانی‌های امنیتی کسب و کارها را در سراسر آفریقا افزایش داده است.