about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

آی‌گپ از مجموعه روی خط مدیا به شرکت «توسعه فناوری‌های هوشمند کیان ایرانیان» واگذار شد؛ شرکتی که سهامداران آن متشکل از گروه سرمایه‌گذاری نور دنا (متعلق به همراه اول)، گروه داده‌پردازی بانک پارسیان و شرکت تابان آتی داده پرداز هستند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ فروردین ماه امسال بود که اخباری غیر رسمی مبنی بر خرید پیام رسان آی‌گپ از سوی کنسرسیومی با عضویت گسترش الکترونیک مبین ایران (زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان امام)، همراه اول، بانک‌های پارسیان و پاسارگاد و با هدف توسعه یک پیام‌رسان ملی شنیده شده بود. خبری که بعدا توسط روابط عمومی شرکت مبین وان تکذیب شد. اما حالا بنیان‌گذار آی‌گپ در توییتر خود رسما واگذاری این پیام‌رسان را از شرکت روی خط مدیا به شرکت توسعه فناوری‌های هوشمند کیان ایرانیان اعلام کرده است.

محمد رسول کاظمی، بنیانگذار آی‌گپ و مدیرعامل شرکت روی خط مدیا، در گفت‌وگو با پیوست با اعلام اینکه این واگذاری اوایل مهرماه صورت گرفته است، دلیل آن را این گونه شرح می‌دهد: «از سال گذشته با فیلترینگ تلگرام، شروع حمایت‌های دولتی از برخی پیام‌رسان‌های بومی و هچنین حضور بانک‌ ملی به عنوان حامی یکی دیگر از پیام‌رسان های بومی، توسعه کسب‌وکار ما به صورت شخصی پیش نمی‌رفت و به عنوان یک شرکت خصوصی نیاز به سرمایه‌گذار داشتیم.»

خرداد ماه سال ۹۶ بود که شورای عالی فضای مجازی ابتدا مصوبه‌ای برای ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی تصویب و درآن وزارت اراتباطات را ملزم به حمایت‌های لازم از پیام‌رسان‌های بومی کرده بود. به دنبال آن لیست پیام‌رسان‌هایی که مشمول حمایت‌های دولتی می‌شوند، اعلام شد. اختصاص پنج میلیارد تومان وام وجوه اداره شده، ارائه ۵۰ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند داخلی برای هرکدام از پیام رسان‌ها به صورت پلکانی ۱۰ گیگابیتی و درنظر گرفتن پنج گیگ اینترنت به صورت پله‌های یک گیگی از جمله حمایت‌های وزارت ارتباطات از پیام‌رسان‌های داخلی تاکنون بوده است؛ اما آن‌گونه که کاظمی می‌گوید: «هرچند پیام‌رسان آی‌گپ یکی از پیام‌رسان‌های مورد تایید شورای عالی فضای مجازی بود که برای دریافت این حمایت‌ها در لیست وزارت ارتبطات قرار داشت اما وام ۵ میلیاردی را تنها سه پیام‌رسان سروش، بیسفون و گپ دریافت کردند و آی‌گپ به خواست خود ما هیچ یک از این حمایت‌های دولتی را دریافت نکرده است.»

بنیانگذار آی‌گپ درباره دلیل صرف‌نظر کردن از وام دولتی به پیوست اعلام می‌کند: «برای باز پرداخت وام باید بعد از سه سال، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان سود به اصل مبلغ وام اضافه کرده و در مجموع ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به وزارت ارتباطات پرداخت می‌کردیم. ما نمی‌توانستیم با سرمایه‌گذاری روی یک پیام‌رسان، چنین سودی را ظرف سه سال داشته باشیم.»

کاظمی همچنین در مورد دلیل نپذیرفتن پهنای باند و سرورهای پیشنهادی وزارت ارتباطات می‌گوید: «برخلاف سایر پیام‌رسان‌ها، ما هیچ سرور و پهنای باندی از شرکت ارتباطات زیرساخت نگرفتیم و به سراغ سرمایه‌گذار رفتیم تا او این کار را برای ما انجام دهد. می‌خواستیم خصوصی بمانیم. ضمن اینکه تجهیزات زیرساختی که آنها به ما پیشنهاد دادند بسیار قدیمی بود که قابلیت بالا آوردن یک سایت را هم نداشت.»

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.