about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر ارتباطات از راه‌اندازی سایتی برای نمایش سرعت اینترنت اپراتورها در آینده نزدیک خبر داد و گفت: سازمان تنظیم مقررات سایتی راه‌اندازی کرده که بزودی از آن رونمایی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ابهام مطرح شده از سوی بعضی از رسانه‌ها در مورد مودم‌های فیبرنوری ساخت داخل، اظهار کرد: برخی از مودم‌های فیبرنوری تولید داخل، بعضی از فرکانس‌ها را پشتیبانی نمی‌کنند و عمومیت ندارد. اگر تولیدکنندگان داخلی نتوانند نیاز کشور را تامین کنند طبیعتا بخشی از نیاز را از طرف طریق واردات تامین می کنیم.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: بزودی قراردادی بین اپراتورهای فیبرنوری و تولیدکنندگان مودم‌های داخلی امضا می‌شود تا امسال بخش قابل توجهی از نیاز کشور از این طریق تامین شود.

نیمی از کل ترافیک مصرفی کاربران داخلی است

زارع پور در ادامه با بیان اینکه بیش از دو برابر پهنای باند مورد نیاز کشور تامین شده که این میزان تقریبا دو برابر نسبت به ابتدای دولت افزایش داشته است، گفت: میزان مصرف ترافیک داخل کشور روز به روز در حال افزایش است و هم اکنون تقریبا نیمی از کل ترافیک مصرفی کاربران، ترافیک داخلی و نیم دیگر نیز ترافیک بین الملل است.

راه‌اندازی سایتی برای نمایش سرعت اپراتورها

وزیر ارتباطات همچنین از راه اندازی سایتی برای نمایش سرعت اینترنت اپراتورها در آینده نزدیک خبر داد و گفت: سازمان تنظیم مقررات سایتی را راه‌اندازی کرده که بزودی رونمایی می‌شود و هر دو هفته یک بار میانگین کشوری سرعت اپراتورها را نشان می دهد تا همه مردم از آن اطلاع داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.