about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

یورش به دفاتر نتفلیکس در فرانسه و هلند

نتفلیکس در فرانسه و هلند تحت تحقیقات کلاهبرداری مالیاتی قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به گفته یک منبع قضایی فرانسوی، بازرسان به عنوان بخشی از تحقیقات اولیه درباره پولشویی مالیاتی، دفاتر نت فلیکس، غول استریم آمریکایی در فرانسه و هلند را بازرسی کردند.

تحقیقات فرانسوی توسط شرکت سرمایه گذاری پارکیت ملی(PNF) یک واحد ویژه تعقیب جرایم مالی که به دلیل پیگیری تحقیقات در مورد شرکت‌های بزرگ بین‌المللی معروف است در نوامبر 2022 آغاز شد.

یکی از سخنگویان نتفلیکس گفت: 

ما در حال همکاری با مقامات فرانسه هستیم؛ جایی که نتفلیکس نقش مهمی در اقتصاد محلی دارد و قوانین و مقررات مالیاتی را در تمام کشورهایی که در آن‌ها فعالیت داریم، رعایت می‌کنیم.

بازرسان متخصص در جرائم مالی و فساد به دفاتر این شرکت در مرکز پاریس یورش بردند.

به گفته این منبع قضایی فرانسوی، مقامات هلندی به طور همزمان در حال بازرسی مقر اروپایی این شرکت در آمستردام می باشند.

این منبع فرانسوی گفت:

 همکاری بین مقامات فرانسوی و هلندی از ماه‌ها پیش به عنوان بخشی از این اقدامات در جریان بوده است.

 دفتر دادستانی جرائم مالی هلند از اظهار نظر در این باره خودداری کرد و سؤالات را به اداره مبارزه با جرائم مالی ارجاع داد.

تحقیقات اولیه در فرانسه به معنای اتهامات جنایی نیست و لزوماً منجر به محاکمه نمی‌شود.

هنوز مشخص نیست چه چیزی باعث این تحقیقات شده است.

وب سایت خبری لا لتر سال گذشته گزارش داد که شرکت تابعه فرانسوی نتفلیکس به دلیل گردش مالی پایین مورد بررسی مقامات مالیاتی قرار گرفت که به گفته این رسانه با پرداخت تعداد کاربران در این کشور در تضاد است.

وب سایت خبری لا لتر اعلام کرد: 

بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰، سرویس نتفلیکس فرانسه با درگیر کردن یک واحد جداگانه ثبت شده در هلند، کم‌تر از ۱.۰ میلیون یورو (۱.۰۹ میلیون دلار) مالیات شرکتی پرداخت و در سال ۲۰۲۱ این کار را متوقف کرد.

آمار بررسی شده نشان می‌دهد درآمد واحد فرانسوی نتفلیکس از ۴۷ میلیون یورو در سال قبل به حدود ۱.۲ میلیارد یورو در سال ۲۰۲۱ رسیده است.

در سال ۲۰۲۲، نتفلیکس با پرداخت ۵۵.۸ میلیون یورو با حل و فصل اختلاف مالیاتی با ایتالیا موافقت کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.