about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

مدیرعامل مایکروسافت به کارمندان گفته که در تمام فرایندهای خود، همیشه امنیت را اولویت اصلی قرار دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ مایکروسافت پس از حملات سایبی که در سال‌های اخیر علیه آن شده بود، اکنون در حال اصلاح و بازنگری فرایندهای امنیتی خود است. «ساتیا نادلا»، مدیرعامل شرکت، در یادداشتی به کارمندان مایکرو‌سافت گفته است که اکنون امنیت «اولویت اصلی» آن‌ها محسوب می‌شود.

براساس یادداشت داخلی مایکروسافت که ورج آن را دریافت کرده است، نادلا به تمام کارکنان این موضوع را اعلام کرده که اکنون باید امنیت را بیش از هر چیز دیگری در اولویت‌های خود قرار دهند.

یادداشت ساتیا نادلا

یادداشت مدیرعامل مایکروسافت به شرح زیر است:

«اگر با نوعی موازنه بین امنیت و اولویت‌های دیگر روبرو شدید، پاسخ شما کاملاً واضح است: امنیت را انتخاب کنید. در برخی موارد، این موضوع به معنای اولویت‌دادن به امنیت بر وظایف دیگری است که انجام می‌دهیم، مانند انتشار ویژگی‌های جدید یا ارائه پشتیبانی مداوم برای سیستم‌های قدیمی. این نکته [امنیت] کلید اصلی ارتقای کیفیت و قابلیت پلتفرم‌های ما است، به‌طوری که بتوانیم از دارایی‌های دیجیتال مشتریان خود محافظت کنیم و دنیای امن‌تری برای همه بسازیم.»

نادلا از کارمندان شرکت می‌خواهد که «با دقت فنی و عملیاتی» به چالش‌های مربوط به بازنگری فرایندهای امنیتی آن بپردازند و حتی به هر خط از کدها به‌عنوان فرصتی برای بهبود امنیت مایکروسافت نگاه کنند.

حملات هکرهای چینی و روس علیه مایکروسافت در سال‌های اخیر

غول سازنده ویندوز در سال‌های اخیر با مشکلات امنیتی زیادی روبرو بوده است. هکرهای دولت چین در اوایل سال 2021 سرورهای Microsoft Exchange را با نقص‌های امنیتی روز صفر هدف قرار داده بودند و علاوه بر دسترسی به حساب‌های ایمیل، توانستند روی سرورهای کسب‌و‌کارها بدافزار نصب کنند.

سال گذشته نیز هکرهای چینی با نفوذ بر سرورهای ابری مایکرو‌سافت، توانستند ایمیل‌های متعلق به دولت آمریکا را سرقت کنند. اخیراً هکرهای دولتی روسیه معروف به Nobelium یا Midnight Blizzard از حساب ایمیل برخی از اعضای تیم رهبری ارشد مایکروسافت جاسوسی کرده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.