about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

ویز پس از سال‌ها انتظار، سرانجام یکی از کاربردی‌ترین قابلیت‌های گوگل مپس را آزمایش می‌کند. این ویژگی با محدودیت‌هایی همراه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ پس از سال‌ها درخواست کاربران، به‌نظر می‌رسد ویز سرانجام در حال آزمایش پشتیبانی از نمایش چراغ‌های راهنمایی در نقشه‌های مسیریابی خود است؛ به‌روزرسانی‌ای کوچک اما کاربردی برای اپلیکیشنی که همواره تمرکز اصلی‌اش بر داده‌های لحظه‌ای رانندگی بود. گوگل مپس از سال ۲۰۲۲ چنین قابلیتی را ارائه می‌دهد.

پیاده‌سازی فعلی ویز هنوز بسیار محدود به‌نظر می‌رسد. این قابلیت فعلاً به‌صورت آزمایشی در اسرائیل فعال شده و با محدودیت‌های سخت‌گیرانه‌ای همراه است تا نقشه شلوغ نشود.

در زمان مسیریابی فعال، ویز حداکثر سه چراغ راهنمایی را هم‌زمان نمایش می‌دهد. هدف از این تصمیم، حفظ سادگی رابط کاربری و جلوگیری از حواس‌پرتی راننده عنوان شده است. با این حال، شرایط زمانی که مسیریابی فعال نباشد، متفاوت خواهد بود.

اگر کاربر تنها نقشه را باز کند و در حال حرکت باشد، ویز تمام چراغ‌های راهنمایی اطراف موقعیت فعلی را نمایش می‌دهد و نمای کامل‌تری از تقاطع‌های نزدیک در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

قابلیت جدید ویز در مراحل ابتدایی قرار دارد و هنوز مشخص نیست چه زمانی به‌صورت گسترده منتشر می‌شود، یا آیا محدودیت‌های فعلی در ادامه تغییر خواهند کرد یا نه.

ویز پیش‌تر تأیید کرده بود که پشتیبانی از چراغ‌های راهنمایی جزو برنامه‌های آینده‌ی این اپلیکیشن است. با توجه به مالکیت ویز توسط گوگل، این پلتفرم می‌تواند به‌طور بالقوه از داده‌های آماده و موجود گوگل مپس در کشورهایی مانند آمریکا استفاده کند، بدون آن‌که نیاز به شروع همه‌چیز از صفر داشته باشد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.