about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

برای حفظ امنیت اطلاعات شخصی خود، توصیه کارشناسان آژانس امنیت ملی آمریکا را جدی بگیرید و گوشی خود را هفته‌ای یک بار خاموش کنید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ بر اساس گزارش‌های منتشر شده، آژانس امنیت ملی ایالات متحده (NSA) به کاربران تلفن‌های هوشمند توصیه می‌کند که برای افزایش امنیت گوشی های خود، حداقل هفته‌ای یک بار آن‌ها را به طور کامل خاموش کنند.

این توصیه به ظاهر ساده، به عنوان یک اقدام پیشگیرانه مهم در برابر تهدیدات سایبری مختلف از جمله حملات فیشینگ و نصب بدافزارها مطرح شده است. کارشناسان معتقدند که خاموش کردن دوره‌ای تلفن همراه می‌تواند روند سرقت اطلاعات را برای هکرها دشوارتر کند، اگرچه این اقدام به تنهایی نمی‌تواند به طور کامل امنیت سایبری شما را فراهم کند.

علاوه بر این توصیه کلیدی، NSA در راهنمای امنیتی خود بر اهمیت غیرفعال کردن بلوتوث در مواقع غیرضروری و استفاده از لوازم جانبی معتبر و مورد اطمینان تاکید کرده است. این سازمان همچنین به کاربران هشدار داده است که تلفن‌های هوشمند در معرض تهدیدات متعددی از جمله برنامه‌های مخرب، شبکه‌های Wi-Fi ناامن و دسترسی فیزیکی افراد غیرمجاز قرار دارند.

با توجه به افزایش روزافزون تهدیدات سایبری و تلاش هکرها برای دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران، رعایت این نکات امنیتی ساده اما حیاتی می‌تواند نقش مهمی در حفظ امنیت تلفن‌های همراه و جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی ایفا کند. بنابراین، توصیه می‌شود کاربران تلفن‌های هوشمند به این هشدارها توجه جدی داشته باشند و با انجام اقدامات لازم، از اطلاعات و حریم خصوصی خود محافظت نمایند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.