about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

توسعه میکروسکوپ مجهز به هوش مصنوعی

دانشمندان میکروسکوپی را توسعه داده‌اند که مجهز به هوش مصنوعی است و فعالیت لخته‌شدن خون را تشخیص می‌دهد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، محققان دانشگاه توکیو یک میکروسکوپ مجهز به هوش مصنوعی توسعه داده‌اند که می‌تواند تشکیل لخته خون را در زمان واقعی مشاهده کند.

 این ابزار با ثبت هزاران تصویر در ثانیه، نحوه رفتار و تجمع پلاکت‌ها را تجزیه‌وتحلیل می‌کند و روشی غیرتهاجمی برای ارزیابی خطر لخته‌شدن خون در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب ارائه می‌دهد.

 برخلاف روش‌های فعلی که به نشانگرهای غیرمستقیم یا روش‌های تهاجمی متکی هستند، ابزار هوش مصنوعی با استفاده از یک نمونه‌گیری ساده خون از بازو، داده‌های بصری زنده ارائه می‌دهد.

 نتایج با نمونه‌های گرفته شده مستقیم از شریان‌ها مطابقت نزدیکی دارد و این رویکرد را ایمن‌تر و دردسترس‌تر می‌کند.

 پزشکان ژاپنی می‌توانند به‌زودی از این فناوری برای ارزیابی میزان اثربخشی داروهای رقیق‌کننده خون به‌صورت فردی استفاده کنند. اگرچه هنوز در مرحله تحقیق است، کارشناسان معتقدند که این فناوری در نهایت ممکن است تصمیم‌گیری را برای بیماران قلبی متحول کند.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.