about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

غول خرده‌فروشی ژاپنی موجی پس از حمله باج‌افزاری به تأمین‌کننده آسکول، فروش آنلاین خود را متوقف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت خرده‌فروشی ژاپنی موجی (Muji) به دلیل قطعی لجستیک ناشی از حمله باج‌افزاری به شریک تحویل خود، آسکول (Askul)، فروشگاه خود را آفلاین کرد.

موجی اعلام کرد که این مشکل باعث شده تمام خدمات خرده‌فروشی، از جمله مرور یا خرید در فروشگاه‌های آنلاین، مشاهده تاریخچه سفارشات از طریق برنامه موجی و نمایش برخی از محتوای وب، تحت تأثیر قرار گیرند.

اگرچه این شرکت جدول زمانی برای بازیابی سیستم‌ها مشخص نکرد، اما با یک به‌روزرسانی اعلام کرد که فقط خرید از فروشگاه آنلاین و درخواست خدمات ماهانه با نرخ ثابت همچنان تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

موجی عنوان کرد که در حال بررسی محموله‌های تحت تأثیر قرار گرفته است تا سفارشات ثبت شده قبل از حمله را تعیین و به مشتریان ایمیل اطلاع‌رسانی ارسال کند.

این خرده‌فروش کالاهای خانگی، پوشاک و مبلمان مینیمالیستی، بیش از هزار فروشگاه در ژاپن، چین، سنگاپور، اروپا، استرالیا و آمریکای شمالی و درآمد سالانه تقریباً 4 میلیارد دلار دارد و بیش از 24500 نفر در سراسر جهان استخدام می‌کند.

آسکول یک شرکت بزرگ تجارت الکترونیک در زمینه لوازم اداری و لجستیک، متعلق به شرکت یاهو! ژاپن است.

این شرکت دیروز بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که هدف باج‌افزاری قرار گرفته که باعث اختلالات عملیاتی شده است.

در این اطلاعیه آمده است:

«در حال حاضر، به دلیل آلودگی باج‌افزاری، یک نقص سیستمی در وب‌سایت آسکول رخ داده و ما سفارشات و عملیات‌های ارسال را به حالت تعلیق درآورده‌ایم. ما در حال حاضر در حال بررسی دامنه تأثیر، از جمله نشت اطلاعات شخصی و داده‌های مشتری هستیم و به محض اطلاع شما را مطلع خواهیم کرد.»

درخواست‌های بازگشت کالا، ارسال رسید و کاتالوگ و خدمات جمع‌آوری وجه به حالت تعلیق درآمده است، درحالی‌که میز خدمات مشتری آسکول نیز در حال حاضر از طریق تلفن یا از طریق وب‌سایت قابل دسترسی نیست.

با توجه به اینکه آسکول فقط فروش موجی در ژاپن را مدیریت می‌کند، این اختلال فقط بر آن منطقه تأثیر می‌گذارد و فروشگاه‌های موجی در سایر کشورها در دسترس هستند و به طور عادی فعالیت می‌کنند.

این حادثه اندکی پس از حمله باج‌افزاری دیگری به بزرگ‌ترین تولیدکننده آبجوی ژاپن، آساهی (Asahi)، رخ داد که این شرکت را مجبور به تعلیق عملیات‌های تولید و تأخیر در عرضه برنامه‌ریزی‌شده محصولات کرد.

گروه باج‌افزاری کیلین (Qilin) مدعی حمله به این شرکت شد. شرکت نیز در بیانیه‌ای تأیید کرد که هکرها داده‌ها را از سیستم‌های آن سرقت کرده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/11 - 12:21- جرم سایبری

هشدار آمریکا درباره حملات سایبری به تأسیسات آب

مقام‌های فدرال آمریکا نسبت به افزایش حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی این کشور، به‌ویژه سامانه‌های آب و فاضلاب، هشدار داده‌اند.

قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.