about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

امارات متحده عربی قصد دارد از طریق مرکز داده عظیم استارگیت ۶۰ تریلیون توکن هوش مصنوعی تولید کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به گفته عمر العلما (Omar Al Olama)، وزیر مشاور در امور هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و برنامه‌های کار از راه دور امارات، این کشور اعلام کرده که قصد دارد از طریق مرکز داده عظیم استارگیت خود، به عنوان بخشی از تلاش‌هایش برای تبدیل شدن به یک قطب جهانی برای این فناوری، ۶۰ تریلیون توکن هوش مصنوعی تولید کند.

عمر العلما در اجلاس خاورمیانه و آفریقا میلکن در ابوظبی توضیح داد که این تعداد حدود ۶۰ درصد از تولید جهانی را تشکیل می‌دهد و ستون اساسی در جاه‌طلبی‌های امارات متحده عربی برای تبدیل شدن به کارخانه هوش مصنوعی جهان است.

در هوش مصنوعی، توکن‌ها واحد اساسی برای محاسبه طول متن، از جمله علائم نگارشی و فاصله‌ها هستند و از زبانی به زبان دیگر متفاوتند. هرچه توکن‌های بیشتری در دسترس باشد، نتایج تولید شده دقیق‌تر خواهد بود.

امارات متحده عربی با ایجاد مجتمع‌های داده گسترده و جذب سرمایه‌گذاری جهانی، در راستای برنامه‌هایش برای تنوع بخشیدن به منابع درآمد و افزایش قابلیت‌های دیجیتال خود، به طور فزاینده‌ای حضور خود را در صنعت هوش مصنوعی احساس می‌کند.

ابوظبی در حال حاضر در حال توسعه یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های هوش مصنوعی در جهان است که مساحتی معادل یک چهارم پاریس را در بر می‌گیرد و مراکز داده‌ای با ظرفیت 5 گیگاوات را در خود جای داده که آن را به بزرگ‌ترین مرکز در نوع خود خارج از ایالات متحده تبدیل می‌کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.