about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

فیجی و ژاپن توافق‌نامه‌ای در مورد پروژه بهبود قابلیت امنیت سایبری در اقیانوس آرام امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برنادو داوتا (Berenado Daveta)، دبیر دائمی پلیس و ساتوشی واکاسوگی (Satoshi Wakasugi)، نماینده مقیم دفتر جایکا در فیجی، به نمایندگی از دولت ژاپن و فیجی، توافق‌نامه‌ای را در مورد سوابق مذاکرات در مورد پروژه بهبود قابلیت امنیت سایبری در کشورهای جزیره‌ای اقیانوس آرام امضا کردند.

داوتا اعلام کرد که هدف کلی این توافق‌نامه، افزایش قابلیت‌های امنیت سایبری برای فیجی و کشورهای جزیره‌ای اقیانوس آرام است.

وی افزود:

«این توافق‌نامه برای تقویت قابلیت‌های امنیت سایبری اپراتورهای زیرساخت اطلاعات حیاتی و ذینفعان دولتی در فیجی است. امضای این توافق‌نامه، روابط دوجانبه عمیق‌تری را که دولت ما از قبل با آن مشترک است، تقویت می‌کند. هدف این پروژه، بهبود قابلیت‌های امنیت سایبری اپراتورهای زیرساخت اطلاعات حیاتی و ذینفعان دولتی در فیجی و سایر کشورهای جزیره‌ای اقیانوس آرام است.»

داوتا تصریح کرد که این موارد از طریق آموزش‌ها، برنامه‌ها و سمینارهایی که بر واکنش به حوادث امنیت سایبری و افزایش آگاهی امنیت سایبری برای شهروندان و گروه‌های آسیب‌پذیر، مانند زنان، جوانان و دیگران، با همکاری شرکای محلی و منطقه‌ای متمرکز هستند، انجام خواهد شد. وی خاطرنشان کرد درحالی‌که اتکا به فناوری اطلاعات و دیجیتال به سرعت افزایش یافته است، رسیدگی سریع به تهدیدات و خطرات سایبری همچنان یک چالش برجسته برای فیجی و کشورهای همسایه در اقیانوس آرام است.

دبیر دائمی پلیس عنوان کرد که این امضا، نقطه عطف مهمی در پر کردن شکاف سایبری و تجهیز نهادها و آژانس‌های مربوطه به سازوکارهای آموزشی فنی مناسب برای رسیدگی به تهدیدات سایبری است که فضای مجازی امنی را برای همه در اقیانوس آرام تضمین می‌کند.

او اظهار داشت که این پروژه همچنین ذینفعان و آژانس‌های منطقه‌ای از سیزده ایالت جزیره‌ای اقیانوس آرام شامل جزایر کوک، ایالات فدرال میکرونزی، کیریباتی، جزایر مارشال، نائورو، نیوئه، پالائو، پاپوآ گینه نو، ساموآ، جزایر سلیمان، تونگا، تووالو و وانواتو را درگیر خواهد کرد.

واکاسوگی نیز توضیح داد که این پروژه همچنین توسط دفتر مرکزی جایکا در کشورهای آسیایی با موفقیت اجرا شده و اکنون آنها در حال گسترش آن به اقیانوس آرام هستند.
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.