about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت «Meprolight» متعلق به رژیم صهیونیستی ادعا کرد که با خط مونتاژ جدید در هند دسترسی جهانی را افزایش می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «Meprolight»، یکی از اعضای گروه «SK» و سازنده اسرائیلی سیستم‌های الکترواپتیکی، تجهیزات حرارتی و دید در شب و مناظر خودنور برای کاربردهای نظامی، مجری قانون و غیرنظامی، افتتاح یک مونتاژ جدید در هند را اعلام کرد. مراسم افتتاحیه رسمی ژوئیه گذشته در بمبئی برگزار شد.

بنابر ادعای شرکت اسرائیلی، توافق‌نامه انتقال فناوری (ToT) با شرکت «RRP S4E Innovation Pvt»، مبتکر پیشرو در حوزه دفاعی هند، پاسخی به افزایش تقاضای جهانی برای مناظر الکترواپتیکی و نوری Meprolight است. این قرارداد همچنین از گسترش قابلیت‌های تولید Meprolight با به اشتراک گذاشتن دانش تولید با RRP S4E Innovation Pvt پشتیبانی می‌کند.

خط مونتاژ، «MEPRO MOR» را تولید می‌کند، یک دید انعکاسی همه کاره که برای عملیات در روز، نور کم و شب طراحی شده و دارای نشانگرهای لیزری یکپارچه است. «MEPRO M5»، یک نقطه قرمز با سطوح روشنایی متعدد و سازگاری NVG. و MEPRO M21، یک دید انعکاسی خودنور که از فناوری فیبر نوری و تریتیوم برای کار مداوم بدون باتری استفاده می‌کند. این موارد در شرکت RRP S4E Innovation Pvt در هند تولید می‌شود.

گولان کلیمی (Golan Kalimi)، معاون بازاریابی در Meprolight مدعی شد :

«این طرح ابتکاری نه تنها تقاضای رو به افزایش جهانی برای دیدنی های Meprolight را برآورده می‌کند، بلکه بر تعهد ما برای ارائه راه‌حل‌های برتر در سراسر جهان تأکید می‌کند. ما متعهد هستیم تا تخصص تولید خود را با شرکای هندی خود در RRP S4E Innovation Pvt Ltd. به اشتراک بگذاریم، از ابتکار «ساخت هند» حمایت و ایجاد شغل در کشور را تقویت کنیم.»
 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.