about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برنامه جدیدی با مشارکت سینگتل برای تقویت امنیت سایبری شرکت‌های کوچک و متوسط در سنگاپور راه‌اندازی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت مخابرات سنگاپور موسوم به سینگتل (Singtel)، با همکاری شرکت اینترپرایز (EnterpriseSG) و سازمان توسعه رسانه‌ای اینفوکام (IMDA)، برنامه حفاظت سایبری سینگتل را راه‌اندازی کرد، یک همکاری استراتژیک دولتی-خصوصی برای تقویت تاب‌آوری سایبری شرکت‌های کوچک و متوسط (SME) سنگاپور.

این برنامه در حمایت از طرح جامع شرکت‌های دیجیتال است که در ماه می سال قبل معرفی شد. مقاله‌ای که توسط آژانس امنیت سایبری سنگاپور در سال 2023 منتشر شد، نشان داد که بیش از 40 درصد از شرکت‌های مورد بررسی چندین بار در سال دچار حوادث امنیت سایبری شده‌اند و 5 درصد از آنها چندین بار در روز حملات را تجربه کرده‌اند. این امر باعث اختلال در کسب‌وکار، از دست رفتن داده‌ها یا آسیب به اعتبار شده است.

نگران‌کننده است که بسیاری از شرکت‌ها هنوز در اجرای اقدامات امنیتی ضروری کوتاهی می‌کنند و تنها حدود 70 درصد از کنترل‌های توصیه‌شده را اتخاذ می‌کنند. شرکت‌های کوچک و متوسط هدف اصلی هستند و تخمین زده می‌شود که از هر 5 حمله باج‌افزاری در سنگاپور، 3 مورد آنها را هدف قرار می‌دهد.

برنامه حفاظت سایبری سینگتل برای ارتقای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، توانمندسازی آنها در شناسایی خطرات سایبری، اتخاذ شیوه‌های قوی‌تر بهداشت سایبری و ارتقای وضعیت کلی امنیتی آنها برای جلوگیری بهتر از حملات سایبری توسعه داده شده است؛ همچنین هدف آن تقویت رقابت‌پذیری کلی دیجیتال و تاب‌آوری اقتصادی سنگاپور با کمک به نوآوری، مقیاس‌پذیری سریع‌تر و ایمن‌تر و همچنین ارتقای مهارت‌های نیروی کار آنها است.

این یک برنامه دو ساله است که طبق آن 49 هزار کسب‌وکار کوچک و متوسط ۱۲ ماه خدمات رایگان «Mobile Protect» و «Broadband Security» دریافت می‌کنند که محافظت در سطح شبکه را برای دستگاه‌های تلفن همراه و اتصال پهن‌باند با گزارش‌های تهدید شخصی‌سازی شده فراهم می‌کند.

برنامه شامل کارگاه‌های عملی امنیت سایبری برای کمک به کسب‌وکارهای کوچک و متوسط در دفاع در برابر تهدیدات پیچیده است. سینگتل، EnterpriseSG و سازمان توسعه رسانه‌ای اینفوکام سال اول را به طور کامل پشتیبانی می‌کنند و سینگتل تا ۵0 درصد تخفیف برای تمدید سال دوم ارائه می‌دهد.

نگ تیان چونگ (Ng Tian Chong)، مدیرعامل سینگتل سنگاپور، گفت:

«تهدیدات سایبری از نظر مقیاس و پیچیدگی در حال افزایش و شرکت‌های کوچک و متوسط همچنان جزو آسیب‌پذیرترین گروه‌ها هستند که اغلب به دلیل کمبود منابع و دفاع سازمان‌های بزرگتر مورد هدف قرار می‌گیرند. ما به همراه EnterpriseSG و سازمان توسعه رسانه‌ای اینفوکام، با ارائه راه‌حل‌های مقرون‌به‌صرفه و منابع آموزشی، شرکت‌های کوچک و متوسط را توانمند می‌سازیم تا بتوانند با اطمینان خاطر فرصت‌ها را در اقتصاد دیجیتال دنبال کنند.»

جفری یئو (Geoffrey Yeo)، معاون شرکت اینترپرایز سنگاپور، اظهار داشت:

«شرکت‌های کوچک و متوسط ستون فقرات اقتصاد سنگاپور هستند و نماینده اکثر شرکت‌های محلی ما می‌باشند. با این حال، مقیاس کوچک‌تر آنها اغلب به این معنی است که آنها در زمینه‌های حیاتی مانند ایجاد دفاع قوی در برابر امنیت سایبری با محدودیت منابع مواجه هستند. از طریق این همکاری، ما به شرکت‌های کوچک و متوسط، حفاظت امنیتی سایبری اساسی در برابر تهدیدات آنلاین ارائه می‌دهیم و به آنها کمک می‌کنیم تا در یک اقتصاد دیجیتال فزاینده، رشد و رقابت مؤثری داشته باشند.»

جانسون پو (Johnson Poh)، معاون سازمان توسعه رسانه‌ای اینفوکام، در این خصوص توضیح داد:

«برای شرکت‌های کوچک و متوسط، امنیت سایبری یک گزینه نیست، بلکه یک ضرورت است. این امر آنها را قادر می‌سازد تا هنگام رشد کسب‌وکار خود و کشف فرصت‌های جدید، به‌طور ایمن و مطمئن از فناوری‌های دیجیتال به‌طور کامل استفاده کنند. این همکاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی به تضمین آمادگی شرکت‌های کوچک و متوسط ما برای رقابت و رشد در اقتصاد دیجیتال کمک می‌کند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.