about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ارتش آذربایجان در نظر دارد امنیت سایبری و حفاظت از اسرار دولتی را تقویت کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، تلاش‌های جامع در زمینه اقدامات پیشگیرانه علیه تهدیدات مدرن مطابق با برنامه عملیاتی سالانه وزارت دفاع آذربایجان اجرا می‌شود.

به گزارش «News.Az» به نقل از این وزارتخانه، به منظور تضمین امنیت سایبری، حفاظت از اسرار دولتی، بهبود سواد دیجیتال و تضمین امنیت اطلاعات در ارتش آذربایجان، مقامات مربوطه وزارت دفاع به طور منظم در طول سال اقدامات پیشگیرانه را در ادارات اصلی، خدمات و مؤسسات آموزشی ویژه و همچنین واحدهای نظامی انجام می‌دهند.

در این راستا، اقدامات پیشگیرانه اجرا می‌شود، اسناد قانونی نظارتی بهبود می‌یابد و برای جلوگیری از موقعیت‌های منفی به پرسنل نظامی ابلاغ می‌شود.

به عنوان بخشی از این رویدادها، مقامات مربوطه وزارت دفاع به طور منظم آموزش‌هایی را در مورد موضوعات فوق انجام و جلسات توجیهی ارائه می‌دهند، با پرسنل گفتگوهای روشنگرانه برگزار و همچنین تهیه و توزیع کتابچه‌ها را سازماندهی می‌کنند.

در این رویدادها، الزامات مواد قانون جمهوری آذربایجان درباره اسرار دولتی، روش‌های مبارزه با تهدیدات سایبری، رعایت قوانین استفاده ایمن از منابع اینترنتی، بهداشت سایبری، راه‌های دفاع در برابر حملات سایبری و همچنین اهمیت امنیت اطلاعات در تضمین محرمانگی، یکپارچگی و دسترسی به اطلاعات، برای پرسنل نظامی توضیح داده می‌شود. همچنین به سؤالات پرسنل نظامی نیز پاسخ داده می‌شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.