about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد که این کشور با آمریکا برای تعمیق همکاری در حوزه امنیت سایبری موافق است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رستم اومیروف (Rustem Umierov)، وزیر دفاع اوکراین، از توافق با نمایندگان ایالات متحده برای تعمیق همکاری بین کشورها در زمینه امنیت سایبری از جمله افزایش سرمایه‌گذاری در نوآوری‌های اوکراین، تقویت زیرساخت‌های دیجیتال و معرفی آخرین فناوری‌ها خبر داد.

این مقام اوکراینی گفت که در 14 دسامبر امسال با یک هیئت آمریکایی به رهبری ناتانیل فیک (Nathaniel Fick)، سفیر بزرگ آمریکا دیدار کرد. داگ بِک (Doug Beck)، مدیر واحد نوآوری دفاعی ایالات متحده و بریجت برینک (Bridget Brink)، سفیر ایالات متحده در اوکراین، نیز در این نشست حضور داشتند.

تمرکز اصلی این نشست بر امنیت سایبری بود، جایی که اوکراین به دنبال یادگیری از تجربه ایالات متحده در مقابله با تهدیدات دیجیتال است.

تیم اوکراینی راه‌حل‌های دیجیتال وزارت دفاع از جمله برنامه‌های «Army+» و «Reserve+»، سیستم آگاهی موقعیتی دلتا (DELTA) و همچنین ایجاد مرکز واکنش به حوادث سایبری را به هیئت آمریکایی ارائه کرد که باید به عنصر مهمی در مقابله با روس‌ها در میدان نبرد دیجیتال تبدیل شود.

اومیروف اظهار داشت:

«ما با ناتانیل فیک و داگ بِک برای تعمیق بیشتر همکاری بین اوکراین و ایالات متحده در زمینه امنیت سایبری به توافق رسیدیم. اولویت‌ها افزایش سرمایه‌گذاری در نوآوری‌هایمان، تقویت زیرساخت‌های دیجیتالی غیرقابل نفوذ در برابر حملات متجاوزان و معرفی آخرین فناوری‌ها از جمله هوش مصنوعی است.»
 

منبع:

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.