about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان غربی از پلتفرم‌های فناوری خواستند تا با تبلیغات آنلاین حماس و حزب الله در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مقابله کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طرح ابتکاری فناوری علیه تروریسم (TAT) وابسته به سازمان ملل به پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی هشدار داد که حماس و حزب‌الله فعالانه در تلاش برای گسترش تبلیغات آنلاین هستند.

نگرانی‌های فزاینده‌ای وجود دارد که از پلتفرم‌های آنلاین برای حمایت بیشتر از حماس و حزب‌الله استفاده شود. این سازمان ادعا کرد که حمله یافا همزمان با حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی، احتمالاً نشان‌دهنده تلاش هماهنگ برای تشدید تنش‌ها و بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های امنیتی است.

اکثر پلتفرم‌های بزرگ از نظر قانونی موظف به حذف محتوای تروریستی، از جمله تبلیغات، ادعاهای حمله و مطالب تحریک‌کننده یا ستایش‌کننده اقدامات تروریستی هستند؛ با این حال، این صنعت در سال‌های اخیر شاهد کاهش ظرفیت تعدیل محتوا بوده است.

آدام هادلی (Adam Hadley)، مدیر اجرایی سازمان فناوری علیه تروریسم، مدعی شد :

«حمله در یافا خطر فزاینده محتوای تروریستی را نشان می‌دهد که به خشونت دامن می‌زند، نقطه عطفی که ما نگران آن بوده‌ایم. همانطور که در رویدادهایی مانند شورش‌های بریتانیا دیده می‌شود، انتشار مطالب افراطی آنلاین می‌تواند به سرعت درگیری را تشدید کند. برای دولت‌ها، شرکت‌های فناوری و جامعه مدنی بسیار مهم است که هوشیار بمانند و با هم همکاری کنند تا از تبدیل شدن تبلیغات آنلاین به محرک خشونت بیشتر جلوگیری کنند. تلاش‌های جمعی ما برای کاهش خطر و محافظت از جوامع کلیدی است. ارزیابی اطلاعاتی این ابتکار که از یک تیم بین رشته‌ای از تحلیلگران و توسعه‌دهندگان تهدید استفاده می‌کند، حاکی از احتمال زیادی است که این حمله الهام‌بخش فعالیت‌های مشابه در آینده فوری تا کوتاه‌مدت باشد.»

به طور خاص، غرب نسبت به احتمال واقع‌بینانه حملات بیشتر در سرزمین‌های اشغالی هشدار داد.

در کنار محتوای منتشر شده توسط حماس، TAT هشدار داد که شاخه نظامی حزب‌الله دستگاه تبلیغاتی گسترده‌ای دارد که در پلتفرم‌های مختلف فعالیت می‌کند و مخاطبان آن از زمان تشدید درگیری اسرائیل و فلسطین در اکتبر 2023 در حال افزایش بوده است.

هادلی خاطرنشان کرد :

«با تشدید درگیری در خاورمیانه، ما شاهد افزایش نگران کننده محتوای مرتبط با حزب‌الله در فضای مجازی هستیم. پلتفرم‌های فناوری باید قاطعانه برای حذف این مواد، که به افراط‌گرایی دامن می‌زند و تهدیدی مستقیم برای امنیت جهانی است، عمل کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.