about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

استارت‌آپ‌های رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ با حماس در 7 اکتبر گذشته، 3.1 میلیارد دلار سرمایه جمع‌آوری کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز ملی استارت‌آپ (SNC) متعلق به رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که با وجود جنگ با گروه حماس، استارت‌آپ‌های اسرائیلی با فناوری پیشرفته همچنان در حال جمع‌آوری سرمایه، هرچند با سرعت کمی کندتر، هستند.

این سازمان غیرانتفاعی گزارش داد که از زمان شروع جنگ که با حمله شوکه کننده حماس به اسرائیل در 7 اکتبر، موسوم به طوفان‌الاقصی، آغاز شد، 220 دور سرمایه‌گذاری خصوصی انجام گرفته و 3.1 میلیارد دلار سرمایه جمع‌آوری شده است که شرکت‌های فناوری امنیتی یک سوم این سرمایه را تشکیل می‌دهند.

بیمه نکست (Next) بالاترین مبلغ را برای یک شرکت با 265 میلیون دلار از 2 صندوق سرمایه‌گذاری خارجی به دست آورد.

در 6 ماه گذشته، 3 ماهه دوم و سوم سال 2023، جمع‌آوری کمک مالی و سرمایه، 4.3 میلیارد دلار در 330 دور سرمایه‌گذاری بود.

مرکز ملی استارت‌آپ ادعا کرد که بخش فناوری رژیم صهیونیستی علیرغم چالش‌هایی مانند کاهش نیروی کار، همچنان قوی باقی مانده است، زیرا حدود 15 درصد از کارکنان فناوری به خدمت سربازی اعزام شده‌اند و کمبود بودجه برای استارت‌آپ‌های کوچک‌تر وجود دارد.

آوی هاسون (Avi Hasson)، مدیر عامل مرکز ملی استارت‌آپ اسرائیل در بیانیه‌ای اظهار داشت :

«با ارزش‌گذاری‌های جذاب و پتانسیل رشد قابل توجه، اکوسیستم فناوری اسرائیل انعطاف‌پذیری خاصی را از خود نشان داده است. ما موج جدیدی از نوآوری‌ها و فرصت‌ها را برای این بخش پس از جنگ پیش‌بینی می‌کنیم.»

به گفته مدیر عامل مرکز ملی استارت‌آپ رژیم صهیونیستی، ادغام‌ها و اکتساب‌ها از 7 اکتبر گذشته تاکنون به 3.7 میلیارد دلار رسیده که 2 معامله شامل نزدیک به یک میلیارد دلار و 9 معامله دیگر بالای 100 میلیون دلار بوده است.

از جمله این معاملات، شرکت امنیت سایبری تالون (Talon) بود که توسط شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks) به مبلغ 625 میلیون دلار در نوامبر 2023 خریداری شد. پالو آلتو همچنین «Dig Security» را به مبلغ 350 میلیون دلار یک ماه قبلش خریداری کرد.

در 3 ماهه دوم و سوم، فعالیت ادغام و خرید (M&A) در مجموع 1.4 میلیارد دلار بوده است.

براساس داده‌های بانک اسرائیل، بخش فناوری پیشرفته اقتصاد رژیم صهیونیستی را هدایت می‌کند و 16 درصد از اشتغال، بیش از نیمی از صادرات اسرائیل، یک سوم مالیات بر درآمد و نزدیک به یک پنجم تولید کلی اقتصادی این رژیم را تشکیل می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.