about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

شرکت انویدیا پس از ممنوعیت‌های صادراتی آمریکا، دوباره بر روی تراشه‌های سفارشی چین کار می‌کند.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکت انویدیا به برخی از بزرگ‌ترین مشتریان چینی خود اعلام کرد که در حال تغییر طراحی تراشه‌های هوش مصنوعی است تا بتواند آنها را بدون تداخل با قوانین صادرات ایالات متحده به مشاغل چینی بفروشد.

 شرکت انویدیا با مشتریانی از جمله گروه علی‌بابا، شرکت بایت دنس (مالک تیک‌تاک) و هلدینگ تِنسِنت صحبت کرده است.

 جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، در سفر خود به پکن، مشتریان را از برنامه‌های خود مطلع کرد. سفر هوانگ به پکن در اواسط آوریل، چند روز پس از آن انجام شد که دولت ایالات متحده صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی H20 خود را به چین محدود کرد.

 در آن زمان، انویدیا اعلام کرده بود که محدودیت‌های صادراتی بر روی تراشه اصلی که انویدیا به طور قانونی مجاز به فروش آن در چین بود، منجر به هزینه‌ای معادل ۵.۵ میلیارد دلار برای این شرکت خواهد شد.

 انویدیا به مشتریان خود اعلام کرده است که نمونه‌ای از تراشه جدید تا ماه ژوئن در دسترس خواهد بود و همچنان روی نسخه مخصوص چین از جدیدترین نسل تراشه هوش مصنوعی خود، بلاک ول (Blackwell) کار می‌کند.

 فروش تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی انویدیا به چین، موضوعی بحث‌برانگیز بوده است، به‌طوری‌که مقامات آمریکایی برای حفظ پیشتازی در رقابت هوش مصنوعی، در حال محدودکردن صادرات قدرتمندترین تراشه‌ها به چین هستند.

 به دنبال این محدودیت‌ها، این شرکت شروع به طراحی تراشه‌هایی متناسب با چین کرد که تاحدامکان به محدودیت‌های ایالات متحده نزدیک باشد.

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.