about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت امور خارجه ایرلند پس از ادعای یک گروه جدید اخاذی سایبری مبنی بر اینکه داده‌ها را دزدیده و آماده فروش آن است، بیان کرد که در حال حاضر هیچ مدرکی دال بر سرقت سیستم‌های فناوری اطلاعات این کشور وجود ندارد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این گروه جدید که خود را موگیلویچ (Mogilevich) می نامند، روز سه شنبه وزارت امور خارجه ایرلند را فهرست کردند و مدعی شدند که 7 گیگابایت اسناد در معرض خطر را برای فروش ارائه می دهند.

این گروه هیچ مدرکی دال بر ادعاهای خود مبنی بر حمله به این بخش ارائه نکرد.

سه قربانی دیگر نیز در سایت اخاذی موگیلویچ ذکر شده اند.

این گروه هیچ مدرکی برای سایر موارد سرقت اطلاعات خود ارائه نکرد، که توسط هیچ مرجع عمومی تأیید نشده است.

در بیانیه‌ای، سخنگوی وزارت امور خارجه ایرلند گفت:

مرکز امنیت سایبری ملی ایرلند (NCSC) عصر روز سه‌شنبه (27 فوریه) درباره یک حادثه احتمالی امنیت سایبری به این بخش اطلاع داده شده است.

آنها افزودند که وزارت امور خارجه ایرلند، از نزدیک با مرکز امنیت سایبری ملی ایرلند کار کرده است تا مشخص کند که آیا این ادعا صحت دارد یا خیر.

هیچ مدرکی دال بر نقض زیرساخت امنیتی وزارت امور خارجه ایرلند وجود ندارد.

این وزارتخانه با همکاری مرکز امنیت سایبری ملی ایرلند، به تحقیقات خود ادامه خواهد داد و در صورت شناسایی هرگونه سرقت اطلاعات، به مسائلی که در مورد اطلاعات نگهداری شده توسط این وزارتخانه ایجاد می شود، رسیدگی خواهد کرد.

تعدادی نشانه وجود دارد که گروه موگیلویچ غیر معتبر است.

برخلاف سایت‌های اخاذی که توسط گروه‌های باج‌افزار به‌عنوان یک سرویس استفاده می‌شوند، سایت موگیلویچ به صورت آماتوری طراحی شده است.

این گروه همچنین درخواست سپرده هزار دلاری کرده است؛ چیزی که احتمالاً باعث ایجاد سوء ظن در میان کلاهبرداران حرفه ای می شود.

گروه های باج افزاری کلاهبردار، یک عضو ثابت در دنیای جرایم سایبری هستند.

در سال 2019، شرکت امنیت سایبری کوور (Coveware) در گزارشی که جزئیات این کلاهبرداری را ارائه می‌کرد، نام این پدیده را «اخاذی از حادثه شبح» گذاشت.

 

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.