about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

سازمان دیده‌بان کانادا در حال بررسی استفاده رسانه اجتماعی ایکس از داده‌های شخصی است.

 به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، سازمان دیده‌بان حریم خصوصی کانادا در حال بررسی استفاده رسانه اجتماعی ایکس از داده‌های شخصی در آموزش مدل‌های هوش مصنوعی است.

 دفتر کمیسر حریم خصوصی کانادا در بیانیه‌ای اعلام کرد که پس از دریافت شکایت، تحقیقات را آغاز کرده است.

 در این بیانیه آمده است: 

 تحقیق بر روی انطباق پلتفرم با قانون فدرال حریم خصوصی دررابطه‌با جمع‌آوری، استفاده و افشای اطلاعات شخصی کانادایی‌ها برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی متمرکز خواهد بود.

 این دفتر جزئیات بیشتری در مورد ماهیت شکایت ارائه نکرد.

 برایان ماس، یکی از نمایندگان مخالف حزب دموکراتیک نوین، گفت: 

 من، نامه‌ای به کمیسر حریم خصوصی ارسال کرده و خواستار تحقیق درباره رسانه اجتماعی ایکس شده‌ام. از اینکه می‌بینم کمیسر حریم خصوصی موافقت کرد تا تحقیقاتی در مورد استفاده رسانه اجتماعی ایکس از داده‌های کانادایی‌ها را آغاز کند، خوشحالم. شفافیت در زمانی که الگوریتم‌ها می‌توانند برای انتشار اطلاعات نادرست دست‌کاری شوند، بسیار مهم است.

 تحقیقات در مورد رسانه اجتماعی ایکس در زمان افزایش تنش بین کانادا و ایالات متحده بر سر تجارت، امنیت مرزی و مالیات خدمات دیجیتال بر شرکت‌های فناوری ایالات متحده انجام می‌شود.

 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که ماسک را مأمور کوچک‌سازی بدنهٔ دولت فدرال آمریکا کرده است، پیش‌ازاین متعهد شد که تعرفه‌های ۲۵ درصدی پیشنهادی روی کالاهای کانادایی و مکزیکی را از ۴ مارس آغاز کند؛ زیرا هنوز مواد مخدر از این کشورها به ایالات متحده وارد می‌شود.

 ماسک، مدیرعامل شرکت خودروسازی الکتریکی تسلا و همچنین بنیان‌گذار استارتاپ هوش مصنوعی xAI است.

 پس از خرید توییتر توسط ماسک در سال ۲۰۲۲ و تغییر نام آن به ایکس، این پلتفرم رسانه اجتماعی، چت ربات Grok را در اختیار کاربران خود قرارداد.

 Grok یک دستیار هوش مصنوعی است که به کاربران کمک می‌کند وظایفی از جمله پاسخ به سؤالات، حل مشکلات را انجام دهند.

 مدل‌های هوش مصنوعی مولد مانند Grok برای آموزش و توسعه به داده‌های زیادی نیاز دارند.

 کمیسیونر حریم خصوصی کانادا در وب‌سایت خود اعلام کرد که قانون حفظ حریم خصوصی کانادا قوانینی را برای نحوه جمع‌آوری، استفاده و افشای اطلاعات شخصی در جریان تجارت توسط سازمان‌های بخش خصوصی تعیین می‌کند که شامل قوانینی در مورد رضایت، افشا، حفظ و حفاظت هستند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.