about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تحقیقات حزب‌الله لبنان در مورد مکان، زمان و چگونگی انفجار پیجرها و دستگاه های واکی تاکی همچنان ادامه دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، حزب‌الله لبنان ساعت‌ها قبل از انفجار هزاران دستگاه پیجر، در حال تحویل پیجرهای جدید با مارک گلد آپولو (Gold Apollo) به اعضای خود بود.

در یک حمله ظاهراً هماهنگ، دستگاه‌های گلد آپولو (Gold Apollo) در سراسر پایگاه‌های حزب‌الله در جنوب لبنان، حومه بیروت و دره بقاع شرقی منفجر شدند.

پس از این حمله، صدها دستگاه واکی تاکی حزب الله منفجر شد که در این حملات 37 نفر کشته و بیش از 3 هزار نفر مجروح شدند.

لبنان و حزب الله اعلام کردند که رژیم صهیونیستی پشت این حملات بوده است. 

یک منبع امنیتی غربی گفت:

واحد 8200 اطلاعات نظامی مخفی اسرائیل در این برنامه ریزی مشارکت داشته است.

 اسرائیل که از آن زمان حملات هوایی به لبنان را تشدید کرده است، دست داشتن در این حمله را نه تکذیب و نه تایید نکرده است.

یک منبع لبنانی آگاه گفت:

باتری‌های دستگاه‌های واکی تاکی به یک ترکیب انفجاری معروف به پنتا (PETN)آغشته شده بودند. 

یکی از منابع امنیتی گفت :

شناسایی مواد منفجره با هر وسیله یا اسکنر بسیار سخت است. 

حزب الله این پیجرها را پس از تحویل آنها به لبنان، از سال 2022، در فرودگاه ها بررسی کرد تا مطمئن شود که زنگ هشدار ایجاد نمی کنند. 

حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد که این حملات در تاریخ بی‌سابقه بوده است.

شرکت گلد آپولو (Gold Apollo) مستقر در تایوان اعلام کرد که دستگاه های مورد استفاده در این حمله را تولید نکرده است و این پیجرها توسط یک شرکت اروپایی با مجوز استفاده از برند این شرکت ساخته شده اند. 

تاکنون مشخص نشده است که این پیجرها کجا ساخته یا در چه نقطه ای دستکاری شده اند. 

یک محموله 5 هزار عددی از پیجرها در اوایل امسال وارد لبنان شد. حزب الله پس از کشته شدن فرماندهان ارشد در حملات هوایی در سال گذشته، برای حل مسئله جاسوسی اسرائیل بر تلفن های همراه خود، به پیجرها روی آورد.

به گفته منابع امنیتی،پس از انفجار پیجرها،حزب‌الله بررسی های دقیق همه دستگاه ها را انجام داد و شروع به بررسی زنجیره های تامینی کرد که از طریق آن پیجرها وارد شده بودند.اما بازبینی تا قبل از انفجار دستگاه‌های واکی تاکی به پایان نرسیده بود.

به گفته وزارت بهداشت لبنان، انفجارهای واکی تاکی 25 کشته و حداقل 650 زخمی برجای گذاشته است.

تحقیقات حزب‌الله در مورد مکان، زمان و چگونگی مواد منفجره در این دستگاه ها ادامه دارد. 

حزب‌الله،عملیات‌های قبلی رژیم صهیونیستی را که دستگاه‌های وارد شده از خارج توسط این گروه را هدف قرار داده بود، از تلفن‌های ثابت خصوصی تا واحدهای تهویه در دفاتر این گروه، خنثی کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.