about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بازرس ویژه اروپا، تحقیقات در مورداستفاده از هوش مصنوعی در بررسی‌های بودجه اتحادیه اروپا را آغاز کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، یک تحقیق رسمی در مورد نحوه استفاده از هوش مصنوعی در ارزیابی پیشنهادهای بودجه اتحادیه اروپا آغاز شده است که اولین تحقیق از این نوع در سطح نهادی است.

ترزا آنجینو، بازرس اروپایی، این تحقیق را پس از ادعاهایی مبنی بر اینکه کارشناسان خارجی هنگام ارزیابی درخواست‌ها به سیستم‌های هوش مصنوعی تکیه می‌کنند، آغاز کرد.

نگرانی‌ها پس از آن ایجاد شد که یک شرکت لهستانی پس از ارائه پیشنهاد خود قبل از مهلت نوامبر 2023، نتوانست حمایت برنامه شتاب‌دهنده شورای نوآوری اروپا را جلب کند. شاکی ادعا کرد که استفاده از هوش مصنوعی توسط شخص ثالث، انصاف را به خطر انداخته و بر نتیجه ارزیابی تأثیر گذاشته است.

درخواست‌هایی برای استانداردهای حاکمیتی واضح‌تر، از جمله افشای صریح هنگام استفاده از سیستم‌های هوش مصنوعی در بررسی پیشنهادها، ارائه شده است. همچنین نگرانی‌هایی مبنی بر اینکه داده‌های حساس تجاری می‌توانند از طریق پلتفرم‌های هوش مصنوعی خارجی افشا شوند، مطرح شده است.

با وجود اینکه، هیچ دلیلی برای بازگشایی پرونده وجود نداشت؛ اما یک تحقیق سیستماتیک در مورد شفافیت و حفاظت‌های هوش مصنوعی آغاز شد. 

بازرسی اسناد تا ماه مارس برنامه‌ریزی شده است و پس از آن جلسات نهادی در ماه آوریل برای تعیین اینکه آیا تغییرات نظارتی یا رویه‌ای ضروری است یا خیر، برگزار می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.