about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

تحقیقات ایالت میسوری در مورد گوگل

ایالت میسوری، گوگل را به دلیل اتهامات مربوط به سانسور سخنرانی محافظه کارانه مورد تحقیق قرار می دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،اندرو بیلی،دادستان کل ایالت میسوری، اعلام کرد که تحقیقاتی را در مورد گوگل به دلیل ادعاهایی مبنی بر سانسور سخنرانی محافظه کارانه آغاز کرده است.

گوگل ادعاهای ایالت میسوری را رد کرد و آن را کاملا نادرست خواند. 

جمهوری‌خواهان مدت‌هاست که ادعای سوگیری ضد محافظه‌کارانه در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی دارند. اما شرکت‌های فناوری، سانسور صداهای محافظه‌کارانه را رد کرده‌اند.

دونالد ترامپ، نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا، که در رقابتی تنگاتنگ برای انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر با کامالا هریس، معاون دموکرات رئیس جمهور آمریکا قرار دارد، ماه گذشته اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات، پیگرد قانونی گوگل را دنبال خواهد کرد.

ترامپ و حامیانش بدون مدرک ادعا کرده اند که جستجوهای گوگل فقط "داستان های بد" درباره رئیس جمهور سابق ایالات متحده را نشان می دهد.

اندرو بیلی در پستی گفت:  

من تحقیقاتی را در مورد گوگل، بزرگترین موتور جستجو در آمریکا به دلیل سانسور سخنرانی محافظه کارانه در طول مهم ترین انتخابات تاریخ کشورمان آغاز می کنم. هر نمونه یا مدرکی برای ادعای سانسور او ذکر کنید.

سخنگوی گوگل در ایمیلی گفت: 

این ادعاها کاملا نادرست است. جستجوی گوگل به همه کاربران ما خدمت می‌کند و کسب‌وکار ما بر این است که اطلاعات مفیدی را به همه نشان دهیم. صرف نظر از اینکه اعتقادات سیاسی آنها چیست.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.