about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت چندملیتی خودروسازی استلانتیس اعلام کرد که دسترسی غیرمجاز به بستر یک ارائه‌دهنده خدمات شخص ثالث، منجر به احتمال افشای داده‌های مشتریان شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شرکت روز یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حادثه، ارائه‌دهنده‌ای را تحت تأثیر قرار داده که از بخش خدمات مشتریان شاخه آمریکای شمالی پشتیبانی می‌کرد.

استلانتیس توضیح داد:

اطلاعات شخصی درگیر محدود به اطلاعات تماس بوده است. نکته مهم اینکه، این بستر هیچ‌گونه داده مالی یا اطلاعات شخصی حساس ذخیره نمی‌کرد و هیچ‌یک از این نوع داده‌ها مورد دسترسی قرار نگرفته است.

شرکت به درخواست رسانه‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداد.

استلانتیس که دفتر مرکزی آمریکای شمالی آن در «آبرن هیلز» میشیگان قرار دارد، مالک بیش از دوازده برند خودرویی از جمله کرایسلر، جیپ، پژو و دوج است.

این شرکت در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۵ بیش از ۸۷ میلیارد دلار درآمد گزارش کرده است.

افشای سرقت داده‌ها در استلانتیس هم‌زمان شده با یک حادثه بزرگ دیگر که شرکت جگوار لندرور را تحت تأثیر قرار داده است.

این خودروساز هفته گذشته اعلام کرد که فعالیت‌های جهانی تولیدی آن دست‌کم تا ۲۴ سپتامبر پس از یک حمله سایبری تعطیل خواهد ماند.

 

منبع:

تازه ترین ها
پشتیبانی
1405/05/03 - 18:15- هوش مصنوعي

پشتیبانی غول‌های فناوری از مدل‌های هوش مصنوعی متن‌باز

انویدیا، مایکروسافت و دیگر غول‌های فناوری از مدل‌های هوش مصنوعی متن‌باز حمایت کردند.

سرقت
1405/05/03 - 17:46- جرم سایبری

سرقت حساب‌های مایکروسافت 365 از طریق وای‌فای هتل‌ها

هکرها تنظیمات «DNS» در دستگاه‌های وای‌فای هتل‌ها را برای سرقت حساب‌های مایکروسافت ۳۶۵ تغییر دادند.

مشارکت
1405/05/03 - 16:49- آسیا

مشارکت سنگاپور و تایلند در حوزه امنیت سایبری و دیجیتال

اداره پولی سنگاپور و بانک تایلند تفاهم‌نامه‌ای برای مشارکت در زمینه امنیت سایبری و کلاهبرداری دیجیتال امضا کردند.