about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

یک سناتور آمریکایی از پنتاگون اطلاعات بیشتری در مورداستفاده مایکروسافت از مهندسان چینی درخواست کرده است.

 به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، یک سناتور آمریکایی از پنتاگون اطلاعات بیشتری در مورداستفاده مایکروسافت از مهندسان چینی در نگهداری سیستم‌های محاسبات ابری نظامی درخواست کرده است.

 سناتور تام کاتن، جمهوری‌خواه اهل آرکانزاس که ریاست کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان و همچنین عضویت در کمیته خدمات مسلح آن را بر عهده دارد، پس از انتشار گزارشی در نشریه روزنامه‌نگاری تحقیقی پروپابلیکا در اوایل این هفته، این نامه را به پیت هگست، وزیر دفاع، ارسال کرد.

 این گزارش که جزئیات استفاده مایکروسافت از مهندسان چینی را شرح می‌دهد، زمینه جدیدی را برای کار بر روی سیستم‌های محاسباتی نظامی ایالات متحده تحت نظارت "اسکورت‌های دیجیتال" ایالات متحده که از طریق پیمانکاران فرعی استخدام شده‌اند، فراهم می‌کند.

 این پیمانکاران فرعی دارای مجوزهای امنیتی هستند؛ اما اغلب فاقد مهارت‌های فنی برای ارزیابی این موضوع هستند که آیا کار مهندسان چینی تهدیدی برای امنیت سایبری محسوب می‌شود یا خیر.

 در پاسخ به تماس رویترز در مورد گزارش پروپابلیکا و نامه کاتن، مایکروسافت از اظهارنظر خودداری کرد. این شرکت که پیمانکار اصلی دولت ایالات متحده است و سیستم‌های آن توسط هکرهای چینی و روسی مورد نفوذ قرار گرفته است، به پروپابلیکا گفت که در جریان یک فرایند مجوز، رویه‌های خود را به دولت ایالات متحده افشا کرده است.

 کاتن از ارتش ایالات متحده خواست فهرستی از تمام پیمانکارانی که از پرسنل چینی استفاده می‌کنند و اطلاعات بیشتری در مورد نحوه آموزش "اسکورت‌های دیجیتال" ایالات متحده برای شناسایی فعالیت‌های مشکوک ارائه دهد.

 کاتن در این نامه نوشت: 

 دولت ایالات متحده اذعان دارد که قابلیت‌های سایبری چین یکی از تهاجمی‌ترین و خطرناک‌ترین تهدیدها برای ایالات متحده است، همان‌طور که در نفوذ به زیرساخت‌های حیاتی، شبکه‌های مخابراتی و زنجیره‌های تأمین ما مشهود است. ارتش ایالات متحده باید در برابر تمام تهدیدات بالقوه در زنجیره تأمین خود، از جمله تهدیدات پیمانکاران فرعی، محافظت کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/11 - 12:21- جرم سایبری

هشدار آمریکا درباره حملات سایبری به تأسیسات آب

مقام‌های فدرال آمریکا نسبت به افزایش حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی این کشور، به‌ویژه سامانه‌های آب و فاضلاب، هشدار داده‌اند.

قوانین
1405/05/11 - 11:37- هوش مصنوعي

قوانین سخت‌گیرانه هند برای پلتفرم‌ها

هند قوانین سخت‌گیرانه‌تری برای پلتفرم‌ها در مورد دیپ‌فیک هوش مصنوعی وضع کرد.

هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.