about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تهدید واتس‌اپ توسط روسیه

نهاد ناظر بر ارتباطات دولتی روسیه تهدید کرد که واتس‌اپ را به طور کامل مسدود خواهد کرد.

به گزارش کارگروه رسانه اجتماعی سایبربان، نهاد ناظر بر ارتباطات دولتی روسیه تهدید کرد که در صورت عدم رعایت قوانین روسیه، واتس‌اپ را به طور کامل مسدود خواهد کرد.

در ماه اوت، روسیه شروع به محدودکردن برخی تماس‌ها در واتس‌اپ، متعلق به شرکت متا و همچنین تلگرام کرد و این پلتفرم‌های خارجی را به خودداری از به اشتراک گذاشتن اطلاعات با مجریان قانون در پرونده‌های کلاهبرداری و تروریسم متهم کرد.

نهاد ناظر بر خدمات ارتباطی روسیه (Roskomnadzor) بار دیگر واتس‌اپ را به عدم رعایت الزامات روسیه برای پیشگیری و مبارزه با جرایم متهم کرد.

اگر این سرویس پیام‌رسان همچنان از برآورده‌کردن خواسته‌های قانون روسیه خودداری کند، به طور کامل مسدود خواهد شد.

واتس‌اپ مسکو را به تلاش برای جلوگیری از دسترسی میلیون‌ها روس به ارتباطات امن متهم کرده است.

مقامات روسی در حال تبلیغ یک برنامه تحت حمایت دولت به نام مکس (MAX) هستند که منتقدان ادعا می‌کنند می‌تواند برای ردیابی کاربران مورداستفاده قرار گیرد. 

رسانه‌های دولتی این اتهامات را رد کرده‌اند و آن را دروغ خوانده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.

دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.