about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

تهدید مشاغل سطح مبتدی توسط هوش مصنوعی

هوش مصنوعی، آینده مشاغل سطح مبتدی را تهدید می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، ظهور هوش مصنوعی می‌تواند جایگزین نیمی از مشاغل سطح مبتدی شود و این نگرانی را ایجاد می‌کند که نردبان‌های شغلی سنتی در حال برچیده‌شدن هستند.

رهبران صنعت، از جمله داریو آمودی، مدیرعامل شرکت آنتروپیک، هشدار می‌دهند که هوش مصنوعی می‌تواند جایگزین نیمی از تمام مشاغل سطح مبتدی شود، زیرا ماشین‌ها بدون توقف کار می‌کنند.

یک شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر، سیگنال‌فایر، دریافت که استخدام فارغ‌التحصیلان با کمتر از یک سال سابقه کار در شرکت‌های بزرگ فناوری بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴، ۵۰ درصد کاهش‌یافته است. این کاهش در تمام عملکردهای تجاری، از فروش و بازاریابی گرفته تا مهندسی و عملیات، ثابت بوده است.

تحلیلگران معتقدند که درحالی‌که مسیرهای شغلی در حال تغییر شکل هستند، پله پایین نردبان در حال ناپدیدشدن است و فارغ‌التحصیلان را مجبور می‌کند قبل از ورود به بازار کار، به طور مستقل مهارت کسب کنند.

کارشناسان تأکید می‌کنند که این تغییر به معنای پایان‌یافتن مشاغل برای فارغ‌التحصیلان جدید نیست، اما نشان‌دهنده یک گذار چالش‌برانگیزتر است. 

دانشگاه‌ها در حال حاضر با همکاری‌های چشمگیر با شرکت‌های هوش مصنوعی در حال تطبیق هستند، درحالی‌که برخی از اقتصاددانان خاطرنشان می‌کنند که انقلاب‌های فناوری گذشته دهه‌ها طول کشید تا اشتغال را تغییر شکل دهند.

بااین‌حال، کارشناسان هشدار می‌دهند که هوش مصنوعیِ کنترل‌نشده در نهایت می‌تواند نقش‌های سطح مبتدی و تمام سطوح کاری را تهدید کند و سؤالاتی را در مورد ثبات آینده ساختارهای شرکتی مطرح کند.

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.

دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.